Най-доброто от TikTok тази седмица

Най-доброто от TikTok тази седмица

Само истинските фенове на TikTok (като нас) знаят колко интересно съдържание може да предложи платформата. С всекидневно променящите се трендове социалната мрежа ни залива с купища информация и понякога наистина е трудно да спрем да скролваме. Предимството на TikTok e, че разполага с много точен алгоритъм, който почти моментално разбира нашите интереси и започва да ни предлага видеа, отговарящи на предпочитанията ни.

Всяка седмица платформата ни изненадва с нещо ново, затова ние ще споделяме с вас нещата, които наистина си заслужава да се видят.

Горските пожари в Канада и смогът над Ню Йорк

Сякаш от нищото, американци започнаха да споделят видеа на гледката от прозорците си в Ню Йорк. Но не се подлъгвайте - тук не става дума за обичайната гледка от величествени сгради. Сега те са покрити от гъст, дебел смог и изглеждат сякаш за извадени от холивудска продукция на тема "Мексико".

Най-доброто от TikTok тази седмица

Оказва се, че причината за това са горските пожари в Канада, които са толкова мащабни, че димът се е отправил право към САЩ. Етo тук можете да видите подробно обяснение на ситуацията, а тук да добиете представа в какво пoложение се намират хората в момента.

Ариана Гранде изпълнява песен на Азис?

Изкуственият интелект става все по-забавен. След като се появи функцията, в която можем да използваме гласовете на различни личности и да ги накараме да изпеят която песен си пожелаем, множество потребители в TikTok решиха да направят немислимото. Благодарение на тях сега можем да чуем със собствените си уши как Ариана Гранде изпълнява песента "Сен Тропе" на Азис. Из платформата могат да се намерят десетки варианти. Видео тук.

Новата АI функция на Photoshop

Най-доброто от TikTok тази седмица

Дори и Photoshop премина откъм тъмната страна като включи AI функция в опциите си. Сега, стига да си заплатите абонамент за програмата, можете да добавите към снимките си каквото си поискате, тъй като изкуственият интелект ще го изобрази без да си мръднете пръста. Ето как става.

Селена Гомес обяви, че е сингъл!

Най-доброто от TikTok тази седмица

Какви ли спекулации не чухме относно любовния живот на Селена Гомес. Клюките от западните медии бяха превзели публичното пространство, но в крайна сметка се оказа, че в момента тя е необвързана. Можете да се уверите в това видео.

"Приятелите ми мразят bTV!"

Най-доброто от TikTok тази седмица

Дъщерите на Вики от "Мастило" предизвикаха истински фурор в предаването "Тази събота и неделя". След като водещата попита едно от децата дали приятелите му ще го гледат по телевизията, то отвърна, че те мразят bTV. А, когато стана дума за храната, която обичат да готвят вкъщи, отговорът бе още по-цветущ. Вижте тук.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay