Най-доброто от TikTok за тази седмица

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Само истинските фенове на TikTok (като нас) знаят колко интересно съдържание може да предложи платформата. С всекидневно променящите се трендове социалната мрежа ни залива с купища информация и понякога наистина е трудно да спрем да скролваме. Предимството на TikTok e, че разполага с много точен алгоритъм, който почти моментално разбира нашите интереси и започва да ни предлага видеа, отговарящи на предпочитанията ни.

Всяка седмица платформата ни изненадва нещо ново, затова ние ще споделяме с вас нещата, които наситина си заслужава да се видят.

Синдромът Lucky girl

Ако наскоро сте превъртали в TikTok, има вероятност да сте попаднали на един от хилядите видеоклипове за синдрома Lucky Girl. Жени в платформата твърдят, че са изпробвали метода върху всичко, от дългоочаквано повишение до нов дом. Теорията зад тази тенденция е доста проста: ако повтаряте положителни утвърждения и наистина вярвате в себе си, добрите неща ще ви споходят.

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Лесно е да се взираме в негативните апекти на живота си, но не и в положителните. Затова този метод ни помага да сбъднем мечтите си като повтаряме: "На мен винаги се случват най-хубавите неща" или  сичко винаги се нарежда в моя полза.".

Видеа можете да видите тук и тук.

Синдромът изобразява идеята, че можете да привличате неща, които искате (като късмет, пари, любов и т.н.), като повтаряте мантри и наистина вярвате, че нещата ще ви се получат.

AI, който създава песни с гласовете на известни певци

Този нов тренд изпползва изкуствен интелект, който създава нови версии на популярни вече песни, преработвайки ги с гласове на различни изпълнители. Т.е. песента на Лейди Гага "Lovegame" може да бъде преработена с гласа на Риана например. В примерите, показани в това видео чуваме колко реалистично звучат гласовете - досущ като истинските. Това само доказва колко много е напреднала тази технология и как става все по-трудно да различим измислица от реалност.

Меме с Майк Уилър от "Stranger Things"

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Трендът показва кадри на канадския актьор Фин Улфхард в ролята му на персонаж от Stranger Things, насложен върху друго изображение. Докато той върви към камерата и щрака с пръсти, фоновото изображение се променя на друго. Към кадъра е добавена по-бързата версия на песента "Give It To Me" на Timbaland, Justin Timberlake и Nelly Furtado. Мемето се разпространи толкова скоростно, че вече преобладава и в нашата For You страница. То обикновено се използва с хумористична цел и показва абсурдни и забавни ситуации от живота на хората. Вижте тук.

Мармаладът на Шакира

Най-доброто от TikTok за тази седмица

След като стана ясно, че Шакира е разбрала за изневярата на Пике благодарение на бурканче с ягодов мармалад, дамите в TikTok решиха да изпробват нейния метод. В момента платформата е залята от видеа на дами, които отбелязват количеството на храната в различните бурканчета в хладилника, за да могат да уличат партньора си в евентуална изневяра. 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay