Най-нелепи теми, които да обсъждате на първа среща!

Най-нелепи теми, които да обсъждате на първа среща!
Pexels

На първата среща е важно да избягвате някои теми, които могат да изглеждат нелепи, неподходящи или изключително лични. Това е в случай, разбира се, че искате да опознаете мъжа, допада ви и желаете следваща среща. Ако ли не - действайте смело и направете тези няколко часа наистина непоносими!

Някои от тези теми включват:

  1. Бивши приятели или бивши партньори - това може да накара другата страна да се чувства неудобно или да предизвика ревност. По-скоро първото, тъй като за ревност може да е още рано, но на никой не му се слоша колко добър/лош е бил бившият ти, затова ПРЕОДОЛЕЙ ГО ВЕЧЕ! Ако е бил толкова добър - върни се при него. Ако е бил толкова лош - нали не сте заедно?! Какво искаш повече? Продължи напред и спри да говориш за него, защото не правиш услуга за никого!

  2. Политика и религия - тези теми могат да бъдат силно оспорвани и да водят до неприятни конфликти, ако вие и партньорът ви имате различни мнения. Също така ако не искате да помисли, че искате от него да се присъедини с някаква секта - спрете с глупостите и водете смислени, леки и приятни разговори. На първа среща сте, за бога?!

  3. Здравословни или лични проблеми - това може да изглежда много лично и да направи другата страна да се чувства неудобно. Пак ви напомняме - на първа среща сте, тук не е мястото да вадите всички кирливи ризи, всички проблеми и свой недостатъци. Изчакайте, той ще разбере за тях така или иначе, но нека преди това намери поне няколко причини да ви харесва!

  4. Дългосрочни планове за бъдещето - може да направи другата страна да се почувства изключително въвлечен и да го изплашите. И с право! Кой мъж иска да чуе на първа среща, че искате да се жените за него или бързате да имате деца?! Бъдете адекватни! Оставете биологичния ви часовник да тиктака у вас или в друго пространство, но нека звука му да не прекъсва срещата. 

  5. Финансови проблеми - това може да направи другата страна да се чувства неудобно или да предизвика страх. Лихвите по кредитите могат да бъдат сериозен проблем, но не е нито времето, нито мястото да говорите за това с мъж, който тъкмо започвате да опознавате. Целта на излизането е да се забавлявате заедно, а не е състезание как да натоварим другия психически възможно най-бързо!

Вместо това, опитайте се да обсъдите леки и непринудени теми като хобита, общи интереси, филми или книги, пътешествия, любими ресторанти и храни и т.н. Тези теми могат да помогнат да се изгради положителна атмосфера и да се разберете по-добре един друг.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay