Как да достигнете до вагинален оргазъм?

Тъй като това е една доста сложна задача...

Как да достигнете до вагинален оргазъм?

Много жени имат проблем с оргазмите, а щастието да изпитат вагинален оргазъм са имали значително малко жени. Д-р Чарли Гликман дава съвети за това как да се наслаждавате повече на секса: 

Най-важното нещо, което трябва да знаете е, че повечето жени се нуждаят от клиторна стимулация, за да достигнат до оргазъм. Така че, ако сте от тази група жени, прибавете клиторна симулация към вагиналния секс. Без значение дали ще използвате пръстите си, вибратор или ще оставите това действие на партньора си. 

Има много жени, които предпочитат да действат сами, с помощта на вибратор. Това може да е полезно по няколко причини. Първо няма очаквания, които партньорът да не успее да задоволи, второ можете да експериментирате с различни пози, ъгли и скорости. Това може да ви помогне да разберете какво харесвате и след това да го приложите с партньора си. 

Друг важен въпрос е какво да направите, ако не се чувствате комфортно по време на секс. Например, ако собственото ви овлажняване не е достатъчно, може да изпитате раздразнение или парене по време на секс, особено ако използвате презерватив. И противно на всеобщото мнение, овлажняването не зависи от това колко сте възбудени. Много лекарства, алкохола, тютюнопушенето и други фактори могат да намалят естественото овлажняване. Добавяйте лубрикант, за да избегнете този дискомфорт и да се насладите на секса максимално. 

Много важен фактор за достигането до оргазъм е това дали сте достатъчно възбудени преди проникването. При много жени масажът или оралният секс преди половия акт много помагат. Получаването на оргазъм, преди да е започнал половия акт помага на получаването на втори оргазъм. 

Ако вие или партньорът ви приемате получаването на вагинален оргазъм като някаква цел или нещо задължително, това пречи на достигането на този вид оргазъм. Просто се наслаждавайте и се отпуснете. Може да се изненадате... 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

13 11
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay