Не съблазнявайте мъжа, а го привлечете чрез...

Не съблазнявайте мъжа, а го привлечете чрез...

Jenite често търсим различни техники, с които да съблазним мъжа, обект на нашите желания. Но понякога не осъзнаваме, че искреното поведение би ни спечелило много повече точки, отколкото прилагането на тактики, които не са присъщи за нас. Вместо това ще ви предложим няколко общи принципа на привличане, благодарение на които да установите хармонична връзка.

Бъдете автентични

Бъдете себе си и покажете истинската си личност. Най-важното е да бъдете искрени и да се отнасяте към другите с уважение и внимание.

Установете комуникация

Създаването на добра комуникация е от съществено значение. Слушайте активно другата страна, задавайте въпроси и изразявайте своите мисли и чувства.

Внимавайте с невербалната комуникация

Телата ни са мощно средство за изразяване на интерес и привличане. Опитайте се да запазите отворена и приятна телесна позиция, усмихнете се и поддържайте зрителен контакт.

Покажете интерес

Задавайте въпроси за неговите интереси, страсти и цели и проявете истинско любопитство към негоото мнение по различни въпроси.

Подкрепяйте се взаимно

Бъдете подкрепящи и внимателни към нуждите и желанията на другата страна. Бъдете на разположение, когато му е нужна помощ.

Играйте с хумора

Забавлението и смехът са отличен начин за създаване на връзка с някого. Използвайте леки шеги и хумористични ситуации, за да създадете приятна атмосфера.

Покажете си увереност

Увереността е привлекателно качество. Говорете ясно и изразително и поддържайте добре своя външен вид и способности.

Бъдете потъйна и загадъчна

Загадъчността може да бъде много привлекателна. Не разкривайте всичко за себе си веднага. Оставете малко мистерия и позволете другата страна да ви открива постепенно.

Докосвайте го

Нежният физически контакт може да изрази интерес и да създаде връзка. Лек допир на ръката или рамото, например, може да бъде дискретен начин да изразите своето внимание.

Бъдете внимателни и чувствителни

Внимавайте и реагирайте на непосредствените желания и границите на другата страна. Покажете чувствителност и уважение към неговите граници и комфорт.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay