За първия оргазъм с любов...

Няколко жени споделят кога,как и с кого са го изживели

За първия оргазъм с любов...

Оргазмът е нещо, което те разтърсва цялата, страстта се нажежава, става горещо, непоносимо горещо.. и изригваш... Това е удоволствие, което жената може да не изпита всеки път, но стигне ли до него.. го помни дълго.

Но нека си поговорим за първия оргазъм.. Сигурни сме, че и до ден днешен го помните и треперите, щом се сетите. Това е специален миг за жената, независимо кога й се е случил за първи път.

Реших да Ви запозная с признанията на няколко жени относно тяхната паметна дата. Оказва се, че този миг е бил по-важен дори от момента, в който са загубили девствеността си.

- Бях загубила надежда, че ще изпитам изобщо някога през живота си оргазъм. Правех секс, но нищо и нищо. Вече мислех, че той е измислен от хората, докато един ден не срещнах сегашния си съпруг.. тогава за първи път се любихме така, че аз стигнах до заветната кулминация.

- Първият ми оргазъм беше.. докато спях. Да, това звучи много странно, но аз спях сама в спалнята, бях разведена вече, и .. спях сладко, сладко и .. изведнъж се събудих от онези приятни спазми във вагината.. след това разбрах, че е това. Бих искала да се повтори!"

- Бях по Еразъм в Испания. Там срещнах момче, което ме накара да се държа като събланителка и завоевателка.. нещо, което не е привично за мен. Намеците, скритите погледи, мръсните целувки.. всичко това си свърши работата и ето, че аз достигнах до първия си оргазъм.

- Случи се, когато за първи път напуснах родината си. Тогава започнах да се държа по освободено във всяко едно отношение, включително и сексуално.. Беше много хубаво, изпитах не един, няколко оргазма..

- Не бях изпитвала никога оргазъм. като цяло имах комплекси за това как изглеждам и не се харесвах много. Това ми пречеше съответно да се отпусна, докато съм гола пред друг човек, за да мога да достигна до най-висшето удоволствие. Един ден, обаче, срещнах Него.. Единственият.. той ме приемаше такава, каквато съм, обичаше всичко в мен и ме научи да го правя и аз. И в една вълшебна нощ ние се качихме на седмото небе...

- Причина за първия ми оргазъм беше мъж доста по-възрастен от мен.. Аз работех в издателска къща, а той беше писател.. Още, когато влезе в офиса, усетих нещо.. започнахме да излизаме, докато не дойде моментът, в който да консумираме връзката си.. никога няма да забравя тази луда нощ.

- Разбрах, че говоренето на мръсни думи в леглото е ключът. И преди това ми беше хубаво, но просто хубаво, до оргазъм така и не се стигаше. Впоследствие разбрах, че именно мръснишките намеци са ми липсвали.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay