"Лошо заснети" кучета, които ще ви усмихнат

<p><span style="text-align: justify;">Живот ли е, ако малките ни пухкави приятели не са сред нас?! Те са способни винаги да ни развеселят благодарение на своите щуротии и сладки </span><span style="text-align: justify;">физиономии</span><span style="text-align: justify;">. Страницата </span><span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff; text-align: justify;">dogspoorlyphotographed</span><span style="text-align: justify;"> събира снимки на много симпатични кучета, </span><span style="text-align: justify;">заснети</span><span style="text-align: justify;"> по неподходящ начин. Нас определено ни разсмяха!</span></p>

Живот ли е, ако малките ни пухкави приятели не са сред нас?! Те са способни винаги да ни развеселят благодарение на своите щуротии и сладки физиономии. Страницата dogspoorlyphotographed събира снимки на много симпатични кучета, заснети по неподходящ начин. Нас определено ни разсмяха!

Живот ли е, ако малките ни пухкави приятели не са сред нас?! Те са способни винаги да ни развеселят благодарение на своите щуротии и сладки физиономии. Страницата dogspoorlyphotographed събира снимки на много симпатични кучета, заснети по неподходящ начин. Нас определено ни разсмяха!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay