10 теми, подходящи за първа среща

10 теми, подходящи за първа среща

Срещата с нов мъж винаги е вълнуваща и ни изпълва с положителни емоции. Но понякога, когато не знаем много за него, често се притесняваме дали ще намерим общи теми на разговор. В притеснението ни да не се изложим, започваме да говорим неконтролируемо, а това само може да отблъсне мъжа срещу нас.

Затова е добре да сме подготвени, за да не изпадаме в неудобни ситуации. Представяме ви няколко универсални теми, които можете да изпозлвате, когато сте на първа среща с обекта на вашите желания. Освен, че ще ви спестят дрънкането на глупости, тези теми ще ви помгнат да опознете по-добре човека, за да решите дали искате да го видите отново.

Интереси: Започнете с въпроси за интересите на мъжа - какво го интересува, какво обича да прави в свободното си време, какво гледа по телевизията, какви книги чете и т.н.

Пътешествия: Обсъдете вашите любими дестинации за пътуване, какво обичате да правите, когато сте на почивка, какви изживявания сте имали, когато сте пътували. Това може да ви помогне да създадете обща връзка, като споделите сходни места, на които сте били или където бихте искали да отидете.

Кариера: Можете да говорите за вашя работен опит, какво обичате да правите в работата си, какво ви мотивира, какви цели имате. Това ще ви помогне да разберете повече за това, какви са мъжете професионално и какви ценности имат към кариерата.

Хобита: Чудесна тема са вашите хобита - какво обичате да правите, когато сте свободни, какви занимания ви доставят удоволствие, какво ви кара да се почувствате релаксирани и т.н.

Семейство и приятели: Можете да говорите за вашите близки - вашите родители, братя и сестри, приятелите ви и т.н. Това ще ви помогне да установите повече за личността на мъжа, като научите какви са взаимоотношенията му с близките му.

Храна и напитки: Подходяща е и темата за вашите любими ястия и напитки, какво обичате да готвите или да ядете в ресторанти, какви кулинарни умения имате и т.н. Това може да ви помогне да установите общи интереси или да откриете нови кулинарни изживявания.

Музика: Можете да говорите за музикалния си вкус, любимите ви изпълнители, концерти, на които сте ходили и т.н. Това може да ви помогне да разберете за нови музикални изпълнители.

Спорт: Разкажете му кои са любимите ви спортове, отбори, спортни изживявания, на които сте били и т.н. Това може да ви помогне да да откриете нови спортни занимания.

Филми и сериали: Можете да говорите за любимите си филми и сериали, актьори, режисьори и т.н. Това ще да ви помогне да установите общи интереси или да откриете нови филми и сериали.

Планове за бъдещето: Можете да говорите за вашите планове за бъдещето, какви са вашите цели и амбиции, какво искате да постигнете и т.н. Това ще ви помогне да разберете повече за личността на мъжа, като научите какви са неговите цели и амбиции.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay