12 реални истории за срещи, превърнали се в истински провал!

Ето какви преживявания са имали хората по света

12 реални истории за срещи, превърнали се в истински провал!

В интернет можете да видите какво ли не, а вече има и анонимно приложение, наречено Whisper, в което хора споделят своите истински и често доста странни, комични и ужасни преживявания, които са изпитали по време на любовна среща.

Хубаво е, когато видим, че по света има много хора като нас, които са били на меко казано странна или неловка среща. Случвало се е поне веднъж на всеки, но признаваме, някои от разказите ни накараха да се изумим!

Подбрали сме част от най-забавните и странни случки, които дамите наистина са преживели по време на среща с някой господин. Поредното доказателство, че всичко е възможно!

"Днес отидох на среща с мъж, с когото се запознах онлайн. Беше довел и майка си…”

"Веднъж отидох на среща с мъж, когото познавах от няколко дни. Бяхме на кино и след като филмът свърши, аз станах и си тръгнах. Забравих съвсем, че и той беше с мен в залата.”

"Бях на среща и изпих доста вино, защото бях нервна. Стана ми зле и повърнах точно след първата ни целувка.”

"Винаги съм харесвала по-възрастни мъже. Веднъж излязох с господин, който беше по-голям от мен и сервитьорката, която ни обслужваше, предположи, че сме баща и дъщеря. Почувствах се ужасно неловко.”

"Бях на първа среща с едно момче. Извадих телефона си, за да му покажа нещо и на екрана ми се показаха профилите му във всички социални мрежи. Сигурно ме е помислил за някоя откачалка, която го следи.”

12 реални истории за срещи, превърнали се в истински провал!

"Прибирахме се от срещата и момчето предложи да ме закара с колата до вкъщи. Аз му разказвах някаква история, когато той усили радиостанцията и ми направи знак да млъкна, за да може да си изслуша песента. Бях потресена.”

"Бях на първа среща в ресторант и отидох до тоалетната, за да си измия ръцете. Докато бях там въпросният мъж ми написа SMS, че вече му липсвам. Не му отговорих нищо, а директно си тръгнах от заведението.”

"Веднъж бях на среща и момчето реши да изстиска огромната си пъпка както си седяхме на масата и се хранехме. Нямаше втора среща…”

"Имахме годишнина и решихме да отидем на среща в ресторант. Оказа се, че бившата му ще бъде нашата сервитьорка за вечерта.”

12 реални истории за срещи, превърнали се в истински провал!

"Момчето, с което бях на среща ме разсмя толкова много, че изстрелях содата, която пиех, през носа си. От тогава не сме си говорили.”

"Бях на среща в киното и момчето не спираше да се опитва да ме храни с пуканки. Беше много странно и неловко… мога да се храня и сама!”

"Бяхме на среща в ресторант и изведнъж, по средата на вечерята, той започна да ме ближе по лицето сякаш беше някакво куче. Не се видяхме никога повече!”

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay