3 основни грешки, които допускаме по време на първа среща

Ето за какво да внимавате

3 основни грешки, които допускаме по време на първа среща

Първите стъпки на една връзка са сложна материя, към която трябва да се подходи много внимателно и с определен подход, за да не превърнем потенциалната любов в пълна катастрофа. Хората отдавна са казали, че първото впечатление е много важно. Нямаше шанс да го повторим и трябва да бъдем изключително внимателни, като в същото време се опитваме да се отпуснем и да бъдем себе си. Пълен парадокс…

Днес ще ви представим най-често срещаните грешки в първоначалното общуване, които могат да спънат потенциалната връзка и да ви накарат да се почувствате неудобно. Лесно е да ги преодолеете, просто ви трябва малко повече увереност и желание.

1. Стараете се да се представите като нещо, което не сте
Истината е, че просто искате да блеснете в най-добрата си светлина, но се увличате в старанието си и започвате да губите реална представа за себе си. Така може да се стигне до някоя и друга безобидна лъжа, която е изречена с цел да се харесате на човека отсреща, но това няма да ви донесе нищо добро в дългосрочен план. Не си доукрасявайте профила и не си приписвайте качества, които не ви принадлежат. Нали всички искаме да ни харесат заради това, което сме?

3 основни грешки, които допускаме по време на първа среща

2. Разпитвате го твърде много
Не ви съветваме да мълчите и да се гледате умно, но не е препоръчително и да подложите горкия човек на кръстосан разпит. Ако нещата потръгнат, ще имате достатъчно време, за да научите всичко един за друг. Особено важно е да не повдигате темата за бившите любови още на първата среща - това не е в ничия полза. Впуснете се във весел и непринуден разговор и оставете тежките изповеди за друг път.

3 основни грешки, които допускаме по време на първа среща

3. Говорите само за себе си
Хубаво е да се опознаете взаимно, но никой не обича хора, които смятат, че само тяхната личност съществува. Може да започнете да бъбрите много от нерви и да изглеждате като някоя прекалено самовлюбена госпожица. Старайте се да задавате въпроси на човека срещу вас и винаги, винаги го изслушвайте внимателно и не го прекъсвайте. Така ще покажете, че го уважавате, възпитани сте и знаете как да общувате.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay