5 типа мъже, които жените намират за особено привлекателни

5 типа мъже, които жените намират за особено привлекателни

Поп културата и онлайн форумите са изградили визия за идеализирана мъжественост, която господата смятат, че трябва да притежават, за да имат късмет в любовта.

Ето пет типа мъже, които не се борят да печелят момичета. Всеки един от тези мъже притежава желани от дамите черти.

1. Мъдри момчета

Това не е класическото значение на "мъдрец". Мъдрите момчета разбират света, виждали са много неща и са се научили от тях. Това означава, че знаят, че говоренето е по-малко важно от слушането и не е човек, който да взима необмислени решения. Тези момчета са мислещи, знаещи и готови да споделят наученото.

2. Забавни момчета

Ако можете да накарате някого да се смее, има голям шанс да помисли, че не сте напълно скучен, което е стъпка към привличането.

Но резултатът от всичко това, което е "забавно е секси", е, че някои момчета смятат, че флиртът трябва да е вид шега, а това не е секси. Това, което наистина е секси и забавно е мъжът, който винаги планира партита, веднага ще се сприятелява с половината стая на купон, преди нощта едва да е започнала.

3. Успешни момчета

Това не означава, че и сериозният не може да бъде секси. Може би сте чували, че знаменитостите са привлекателни и голяма част от тях са успели, което значи, че успехът е секси. Когато можете да правите неща, които другите хора не могат, когато можете да взривите умовете на хората или да ги накарате да спрат и да ви гледата, ще ви е много по-лесно да превземате сърца.

4. Щедри момчета

Ясно е, че богатите момчета са секси, нали? Или не са? Богатите момчета често са секси, защото са успешни и възможността те да изразходват тези богатства за вас е голяма. Но това означава, че е по-добре да бъдеш щедър човек с не толкова много пари, отколкото егоистичен шут с пачки пари. Те са тези, които ще вземат цветя, ще ви помогнат да се придвижите и ще плати за вечерята.

5. Здрави момчета

Често момчетата си представят тази категория, изпълнена с мускули, но истината е друга. Това са момчета, които знаят как да се грижат за себе си. Това може да означава мускули, разбира се, но може да означава и страхотно кардио, здравословна диета и никаква злоупотреба с вещества.

Това също може да означава, че тези момчета знаят как да се грижат за себе си в емоционален смисъл. Това е нещо, с което много мъже се борят. Да говорят за емоциите си и да контролират чувствата си не е толкова просто нещо.

Но ако са успели да преодолеят това препятствие, ако са били на терапия, ако им се случва да плачат тук и там, ако не се страхуват от тежките емоционални разговори, наистина са победители

Разбира се, битува мнението, че дамите не знаят какво искат, но определено не е така. Ако се съобразят поне с един от харесваните типове от дамите, със сигурност ще са на печелившата страна. Почти всяка покана за среща ще бъде приета и възможността да продължат със следваща стъпка ще е напълно реална и успешна.

Автор: Десислава Михалева

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay