Знаци, че шефът ви си пада по вас

Знаци, че шефът ви си пада по вас
Pexels

Имате ли вътрешно усещане, че шефът ви ви харесва или всичко е в главата ви? Не е необичайно, когато шефовете са малко снизходителни към служителите си. Но ако усещате по-специално отношение, означава ли това, че шефът ви си пада по вас? Ето няколко издайнически знаци, които ще ви помогнат да разберете дали шефът ви харесва или не.

Дали флиртува?

Ако шефът ви обича да ви прави комплименти твърде често на моменти, тогава има голям шанс да флиртува с вас. Може да се интересува от вас, така че флиртът определено е ясен знак. Трябва също така да наблюдавате дали шефът ви действа по същия начин с другите. Ако да, тогава вашият шеф вероятно е просто забавен и екстровертен, но ако не, знаете причината.

Търси ли вашата компания?

Ако шефът ви настоява да насрочва лични срещи с вас след работно време, то тогава той е готов да говори не само за работа, но и за нещо друго. Ако на срещата обаче има други хора, не бива да се притеснявате. Но ако той иска да сте само двамата, има нещо друго наум.

Помага ли ви твърде много?

Никой няма да ви гледа как се мъчите на работното си място с някаква задача. Отзивчивите колеги веднага ще ви помогнат. Но ако шефът ви настоява той да ви помага във всичко, той просто не гледа на вас като на служител. Ако получавате допълнително внимание от шефа си, той вероятно се опитва да ви впечатли с помощ, от която вероятно дори нямате нужда.

Иска да говори с вас извън работно време?

Инцидентните текстови съобщения или обаждания извън работно време не са толкова притеснителни. Но ако все по-често иска да се свърже с вас през уикенда или в дните, когато сте в отпуск, то той се интересува доста повече от вас.

Специално отношение?

Специалното отношение е сигурен знак, че шефът ви има романтичен интерес към вас. Ще се окаже изведнъж, че имате по-малко работа, получавате повече помощ, гъвкаво работно време, имате верен наставник. Вашият шеф може да направи всичко възможно, за да ви улесни в работата, за да ви заинтересува. Това се тълкува най-често като фаворитизиране.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Пресичам на червено и един полицай ми подвиква:- Госпожо, Вие накъде?- Отивам на гости у Мимето, теб какво те интересува, мъжът ми знае!
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Когато желанието и страхът са едно и също, наричаме този сън кошмар. Грегъри Дейвид Робъртс
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти