Инфлуенсър на месеца: Илиян Найденов

Инфлуенсър на месеца: Илиян Найденов

Илиян Найденов е сертифициран фитнес инструктор. Илиян е сред най-добрите треньори в България. Той също така е експерт по здравословно хранене и е помогнал на стотици хора да подобрят здравето си, да намалят телесното си тегло или да покачат мускулна маса! Редом с професията си на треньор, той е шампион по класически културизъм и през последните 4 години успява да достигне титлата на трикратен шампион на България и медалист на Балканския полуостров. Ето какво ни разказа Илиян Найденов за спорта, мотивацията и ролята на инфлуенсър...

Инфлуенсър на месеца: Илиян Найденов

Как станахте инфлуенсър?

С времето и професията си успях да развия профилите си в социалните мрежи до известна степен и забелязах, че хората имат интерес към публикациите ми. Лека полека започнах да използвам аудиторията си, за да показвам и предлагам своите собствени услуги и продукти и явно това се е забелязало от различни фирми, защото постепенно започнах да получавам предложения за реклама на чужди продукти.

Мечтаехте ли да станете инфлуенсър или стана случайно?

Съвсем случайно. Не съм имал такава цел, въпреки, че винаги съм го смятал за страхотен начин да си докарваш допълнителни доходи, правейки нещо интересно и забавно. Така един ден ми предложиха съвместна работа с РевТаг и аз приех на драго сърце, защото е не само предизвикателно, но и си заслужава.

Това промени ли начина ви на живот и по какъв начин?

. Силно казано го промени, но определено рефлектира по някакъв начин. Най-малкото започнах да се интересувам повече от този тип дейност и да взимам пример от много по-известни личности. Следя стратегиите и начините им на промотиране и реклама. Това ме запозна с нови и интересни неща в света на маркетинга и разбира се това допринася и в собствения ми бизнес.

Инфлуенсър на месеца: Илиян Найденов

Как минава един ваш ден?

Много различно. Аз съм страшно ангажиран и винаги се занимавам с десетки неща едновременно. Най-често ставам в 08:00ч, закусвам и отивам на работа в собствения си фитнес център. Там работя с клиенти и едновременно движа други неща от бизнеса си по-телефона или директно, чрез срещи. На обяд излизам по други ангажименти, като изпращане на продукти към онлайн клиенти от България и Европа. Провеждам срещите си за деня и в много редки случаи намирам 1 час за следобедна почивка (която пак ползвам за работа, но на лаптопа и от леглото). Привечер отново отивам във фитнеса за да поема втората вълна от клиенти и да направя собствената си тренировка. След приключване на работния ден се прибирам и продължавам работа на лаптопа (изготвяне на програми за клиенти, рекламна дейност в социалните мрежи, писане и създаване на нови продукти и услуги, поддръжка на уебсайта ми и тн). Ако съм оцелял и ми остане малко енергия излизам да видя приятелите си (това май е само на теория - рядко се стига до него).

Инфлуенсър на месеца: Илиян Найденов

Спортът отнема много време, трудно ли е да съчетавате ангажиментите в залата с присъствието в социалните мрежи?

Много е трудно! Спортът не отнема много от енергията ми, но организацията на работа и хоби е трудна. Хранителния ми режим изисква подготвяне на храната за деня, а това е сложно при огромния дефицит на време, който се получава ежедневно. Въпреки ангажиментите си винаги намирам време за една дори бърза тренировка, а и това ме зарежда с допълнителна енергия, вместо да ме изтощи. Именно затова тренирам вечер, за да възбудя нервната си система и да издържа още някой друг час работейки онлайн.

Какво ви мотивира?

Повечето хора биха отговорили с всевъзможни глупости, за да звучи по-драматично, но истината е,че ме мотивират две единствени неща. Щастливите и благодарни клиенти, който ме обсипват с уважение и добри отзиви и най-вече усмивката на жената която обичам, защото винаги съм имал нужда от леко побутване, за да развия потенциала си, а когато тя ми каже, че се гордее с мен и е щастлива от развитието ми, това е най-мотивиращото нещо на света, заклевам се!

Инфлуенсър на месеца: Илиян Найденов

По какъв начин искате да влияете на последователите си?

Искам да направя хората по-смели, по-усмихнати и по-разумни. Винаги се стремя да разсмивам хората с публикациите си или пък да им предам някакъв полезен съвет, или дори урок. Обичам да показвам нещата каквито са, защото човек винаги усеща истинското и отделя много повече внимание, когато го види. Може би затова и профилите ми се развиват добре. 

Информация за още интересни и вдъхновяващи инфлуенсъри можете да получите от първата в България Инфлуенс Маркетинг Компания #RevTag

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay