Последен писък в трендовете за есента: Карирана пола

<p>От известно време насам наблюдаваме как тенденциите от 90-те години плавно се завръщат и все повече ние се иска да обуем карирана пола в стил <span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">Рейчъл</span> <span style="background-image: url(../img/wline.gif); background-color: #ffffff;">Грийн</span> от "Приятели". В следващите снимки ще видите актуални идеи за съчетаване на така модерните напоследък карирани поли. Можете да комбинирате с широки пуловери, ефектни жилетки и дълги палта.</p>

От известно време насам наблюдаваме как тенденциите от 90-те години плавно се завръщат и все повече ние се иска да обуем карирана пола в стил Рейчъл Грийн от "Приятели". В следващите снимки ще видите актуални идеи за съчетаване на така модерните напоследък карирани поли. Можете да комбинирате с широки пуловери, ефектни жилетки и дълги палта.

От известно време насам наблюдаваме как тенденциите от 90-те години плавно се завръщат и все повече ние се иска да обуем карирана пола в стил Рейчъл Грийн от "Приятели". В следващите снимки ще видите актуални идеи за съчетаване на така модерните напоследък карирани поли. Можете да комбинирате с широки пуловери, ефектни жилетки и дълги палта.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay