Разкриха се притеснителни подробности от детството на крал Чарлз III

Не вярваме, че сте подготвени да прочетете следващите редове, но се оказва, че крал Чарлз III има доста странен навик при пътуване. Появи се нов слух, според който кралят взима своето плюшено мече от детството всеки път, когато напуска двореца.

Кралският автор Кристофър Андерсен издава с нова книга, наречена "Кралят: Животът на Чарлз III", която е пълна с много противоречия. Едно от твърденията в книгата е, че 73-годишният крал Чарлз има любимо плюшено мече със собствен камериер. Когато бил дете, бившата му бавачка го поправяла, при нужда.

Авторът твърди, че Чарлз все още пътува с плюшеното си мече.

"Той все още пътува с плюшеното мече от детството си. Единственият човек, на когото е било позволено да поправя плюшеното мече на крал Чарлз, е бавачката му Мейбъл Андерсън, с която той остава много близък.", казва Андерсен в интервю птeд ET Canada.

Но това не е всичко. В книгата се появяват някои още по-забавни твърдения за детството на Чарлз. Авторът пише, че веднъж Негово Величество накарал камериер да изстиска паста за зъби върху четката му за зъби с монограм, а друг да му помогне да си обуе панталоните. Той също така имал много големи очаквания от главния си градинар, който веднъж се събудил с инструкции и оплаквания, написани от неговия шеф с червено мастило.

Според служител на кралското семeйство, Чарлз е бил тормозен като дете и затова си позволявал да тормози камериерите и помощниците в кралството. На моменти той се държал добре, но в други бил намусен и озлобен и крещял на персонала без да се замисли.

Андерсен твърди още, че Чарлз е имал много конкретни изисквания относно неговия поднос за закуска, който трябвало да съдържа "чаша и чинийка вдясно със сребърна лъжица, сочеща навън под ъгъл на пет часа. Маслото трябвало да се предлага на три топки и да е охладено. Кралският тост винаги е в сребърна поставка, никога в чиния. Различни конфитюри, желета, мармалади и мед се сервират на отделна сребърна плоча."

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay