Акаунтът на Амбър Хърд в Twitter изчезна, след като Илън Мъск закупи социалната мрежа

Акаунтът на Амбър Хърд в Twitter бе деактивиран, след като Илън Мъск пое управлението на социалната мрежа. Не е ясно обаче дали Амбър Хърд сама е изтрила акаунта си или бившият ѝ партньор Илон Мъск стои зад премахването му.

Изчезването на профила на Хърд доведе до спекулации в платформата, тъй като редица потребители на Twitter поставиха под въпрос дали това изобщо е свързано с Мъск.

Акаунтът на Амбър Хърд в Twitter изчезна, след като Илън Мъск закупи социалната мрежа

Един от ключовите свидетели по делото за клевета, предположи, че тя сама го е премахнала, защото не е искала бившият ѝ да има достъп до личните ѝ съобщения. Други смятат, че по този начин актрисата прави опит да заличи всичко, което някога е казала и би могло да се използва срещу нея, имайки предвид новото ръководство.

Истината е, че администраторите имат достъп до всеки един профил, независимо дали той е изтри или не. Платформата съхранява тази информация и веднъж попаднала в мрежата, тя остава там завинаги.

Потребители с чувство за хумор пък се пошегуваха, че не са ь останали пари да заплаща повишената вече такса за верифициран профил на знаменитост.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay