Тъжната истина - понякога разводът е най-добрият вариант

"Развод" е една от онези лоши думи, които никой не иска да чува и да изрича. Да, разводът не е нещо приятно, но понякога е най-добрият вариант. 

Често хората се опитват да запазят връзка, която очевидно не се получава и по този начин си вредят повече, отколкото си помагат. 

Никой не си мисли, че ще се разведе. Няма човек, който да сключва брак с мисълта, че този брак ще се разпадне. И всеки си мисли, че няма да се случи на него. Но се случва и то често. 

Обикновено хората, които са заедно от години допускат една много голяма грешка. Да, те се обичат, напаснали са се като характери, споделили са голяма част от живота си с другия и са положили много усилия, за да стигнат до този момент. И идва един момент, в който хората спират да говорят. Смятат, че когато има някакъв малък проблем не е нужно да се обсъжда, тъй като е малък. Но след време тези малки проблеми стават големи и разочарованието и гнева, които са се трупали излизат наяве. 

Тогава хората опитват да оправят нещата, но рядко се получава. И е много трудно, но най-добрият вариант е разводът.

Без значение дали имате деца или не, вие заслужавате да бъдете щастливи. Разводът не е егоистична постъпка и отлагането му "заради децата" не е приемливо. Понякога разводът позволява и на двамата партньори да бъдат най-добрата версия на себе си и съответно да са по-полезни за децата. 

Има и много други пречки- жилището, парите, приятелите, семействата. Но запомнете едно- щастието няма цена. Един ден ще погледнете назад и ще осъзнаете, че разводът е бил най-доброто ви решение. 

 Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay