Странни мъжки навици, които ни вбесяват

Странни мъжки навици, които ни вбесяват

Днес, на Световния ден на мъжа, решихме да си поговорим с вас за някои мъжки навици, които за съжаление не са сред любимите ни. След като наскоро разгледахме комичната страна на съжителството с един мъж е време да обърнем внимание и на някои навици, които са странни и същевременно ни карат да излеем целия гняв на света.

Понякога се замисляме за това колко различни сме ние от силния пол и си даваме сметка, че господата възприемат света по съвсем различен начин. От там идват несъответствията в нашите отношения и се стига до ситуации, за които честно казано нямаме обяснение. Но кои са онези мъжки навици, които са способни да ни изкарат от кожата ни?

Мълчанието

Да, понякога мъжете мълчат до такава степен, че имаме чувството, че изобщо не са въвлечени в разговора, който водим. Ние обсъждаме с тях важна тема и след като спрем да говорим, за да им дадем шанс да се включат, те просто мълчат. И това няма да се промени, докато не им зададем конкретен въпрос по темата. На моменти подобно поведение от тяхна страна може да бъде обезкуражаващо и ни кара да се чувстваме глупаво. Но вероятно това е просто техният начин да реагират в определени ситуации.

Спокойствието

Недоумяваме как е възможно мъжете да са толкова спокойни през цялото време. Разбираемо е, че ние сме пола, който е склонен да се изразява по-емоционално, но понякога тази тяхна рационалност ни побърква. И докато ние сме притеснени за купищата задачи, кoито ни чакат, мъжът седи спокоен, сякаш времето е спряло и с лекота преминава през поредния натоварен ден.

Мрънкането

Да, мъжете може и да са царете на спокойствието, но пък не са свикнали да приемат обстоятелствата такива, каквито са. Забелязали ли сте как, когато нещо не му изнася той започва да се оплаква и да се противи. Голяма част от мъжете са склонни да оправдават това свое поведение с факта, че са уморени и така се измъкват oт доста задължения. Докато ние жените сме свикали, че понякога животът ни поставя в неблагоприятни ситуации и сме склонни да приемем фактите без да кажем дума, независимо колко сме уморени и натоварени.

Кои са мъжките навици и черти в поведението, които ви вбесяват. Ще се радваме да споделите с нас!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay