Мъжете с тези 5 професии се развеждат най-често

Мъжете с тези 5 професии се развеждат най-често

Бракоразводен адвокат споделя петте най-добри професии на мъже, за които жените трябва да избягват да се венчаят, въз основа на 13-годишен опит и водене на едни от най-трудните дела, включващи мъже в тези пет професии.

Катрин Леонард, адвокат от Атланта, Джорджия, казва, че има забележима повтаряемост в професиите на нейните клиенти, които искат да се разведат и тя решава да сподели това, което е научила през годините, за да спаси жените от потенциално провален брак. 

Когато за първи път започва да практикува право, Катрин получава статистика за мъжките професии, за които жените трябва да избягват да се женят.

Преди да обавим, кои са тези 5 професии, имайте превдид, че винаги има изключения и това правило не важи за всички.

Тези професии са пожарникар, полицай, военен, хирург и пилот.

Но отново, не е нужно да се притеснявате, ако вече сте мъжени за някой, който практикува някои от тези професии. Това не означава, че бракът ви е обречен на провал или че съпругът ви е лош човек.

Какво прави тези професии особено опасни за брака? 

Според Катрин общите неща сред тези пет професии са, че те са склонни да бъдат по-нарцистични, контролиращи и по-трудни. Когато се стигне до развод, представителите на тези професии могат да ви докарат сериозни главоболия. Те имат авторитет и знаят как да го използват в своя полза.

Независимо дали подкрепята твърденията на Катрин, можем да се съгласим, че професиите могат по някакъв начин да повлияят на личността на човек с течение на времето и следователно на връзката му с партньора. Така че внимавайте с кого започвате да излизате, бракът ви може да се окаже провален само защото сте избрали партньор в несъвместима професия. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay