Добра комбинация ли са Везните и Скорпионът в любовта?

Добра комбинация ли са Везните и Скорпионът в любовта?

Скорпион и Везни могат да се окажат неочаквано добра комбинация. Везните обичат да бъдат преследвани, но пък прекаленото обсебване от партньора не е тяхната чаша чай. Независимо дали като приятели, гаджета или в брачна връзка със Скорпион, Везните са готови да разкрият душата си. Въпросът е колко далеч са готови да стигнат.

Въпреки че тези два знака са един до друг в зодиака, те са много различни. Везни е променлив въздушен знак, а Скорпионът е неподвижен воден знак. Това означава, че виждат света по напълно различни начини. Но не оставайте с впечатление, че не се разбират! Всъщност и двамата споделят една и съща страст: любовта към клюките. Общителните Везни винаги са в центъра на събитията, докато предпазливият Скорпион предпочита да стои отстрани, наблюдавайки. Заедно те ще разберат всичко, което се случва на партито и ще се запознаят взаимно с подробностите, след като всички останали са се прибрали.

Везните са известни с това, че са неангажиращи или дори нестабилни, докато Скорпионът е почти плашещо целеустремен. В най-лошия случай Скорпионът ще види Везните като повърхностни, а Везните ще възприемат Скорпиона като прекалено сериозен. В най-добрия случай Везните могат да насърчат Скорпиона да излезе малко от черупката си, а Скорпионът може да предизвика Везните да навлязат малко по-дълбоко в любимите си области на живота.

Какъв би бил сексът между представителите на тези два знака?

Тук опцията за приятели с екстри просто не е възможна. Скорпионът действа на принципа "всичко или нищо" и подобни мимолетни отношения не са за него. Въпреки това, след като Везни и Скорпион се срещнат в спалнята и двамата са способни да останат без дъх, забравяйки за своите премеждия или разногласия. Естествената чувственост на управляваните от Венера Везни кара интензивния Скорпион да иска още и още. Мощният зрителен контакт на Скорпиона по време на секс позволява на Везните да се чувстват желани и готови да отговорят на всички желания на партньора. Това може да накара Скорпиона да се влюби до уши във Везните.

Възможна ли е сериозна връзка?

При подобни взаимоотношения е възможно да се стигне до момент, в който двата знака стигат до силна зависимост един от друг. Тъй като Везните винаги търсят баланса, това би поставило предизвикателство пред взаимоотношенията със Скорпиона. Дълбоко интензивната енергия на Скорпиона може лесно да размие границите, които Везните се опитват да си поставят.

Добрите страни на този съюз са търпението и отдадеността. След като Скорпионът поеме ангажимент към своя партньор Везни, можете да очаквате, че той ще остане до самия край. За да поддържа тази връзка силна обаче, той ще трябва да уважи нуждата на Везните от пространство извън връзката. От своя страна Везните ще трябва да уважат нуждата на Скорпиона от пълна самота, когато има нужда от уединение. Важно е Везните да имат доверие на своя партньор Скорпион и да не приемат нищо лично.

Като цяло, тези два знака нямат много общо, но ако положат усилия да се разберат, различията им могат да се превърнат в силна и възнаграждаваща връзка.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay