Принц Хари с нападки срещу Кейт в дебютните си мемоари?

Дебютните мемоари на принц Хари, "Spare" , излизат на 10 януари и очевидно той ще бъде доста откровен, когато става въпрос за брат му, принц Уилям. Според източници на The Daily Mail, връзката между братята "виси на косъм" преди публикуването на книгата, докато източник на The Sun твърди, че "В сърцето на тази книга лежи съперничеството между малкия и големия брат".

"Това ще разкрие горчивината и чувствата на Хари за несправедливост, че поради естеството на йерархията и първородството той винаги е играл втора цигулка след по-възрастния Уилям. Свадата трябва да бъде разгледана в книгата подробно и това, което утежнява, е, че не външен човек разкрива тези лични моменти – това е Хари, който дава своя едностранчив разказ за семейните дела. Хари и Уилям трябваше да се държат заедно и да се подкрепят.", казва източникът на The Sun. ""

Що се отнася до крал Чарлз, анонимният твърди, че Хари има трудни отношения с Камила, която има връзка с баща му, когато той все още е женен за Даяна. Но нападението на Камила няма да се хареса на персонала на двореца или на баща му и Хари е наясно."

Междувременно, източник на The ​​Sunday Times посочва, че книгата ще се прицели и в Кейт Мидълтън.

"Като цяло мисля, че книгата по-лоша за тях, отколкото кралското семейство очаква. Всичко е разкрито. Чарлз е представен по-добре, отколкото очаквах, но при Уилям и дори Кейт картината изглежда малко по-лоша. Книгата описва онези дребни подробности и описание на битката между братята. Аз лично не виждам как Хари и Уилям ще успеят да се помирят след това.", добавя източникът.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay