Вярно ли е, че крал Чарлз III може да не покани Хари и Меган на коронацията си?

Коронацията на крал Чарлз предстои да се състои на 6 май и вече има спекулации дали принц Хари и Меган Маркъл ще присъстват или не. Слуховете се засилиха още повече, след като стана ясно, че датата съвпада с рождения ден на сина им Арчи. В зависимост от това какво ще напише принц Хари в предстоящите си мемоари, те може дори да не бъдат поканени.

Според източник, близък на Камила, който говори пред The Daily Beast, почти всичко, което Чарлз е правил през последните двадесет години, по един или друг начин е било за това Камила да бъде приета от обществеността. Той наистина я обича и смята, че не би могъл да успее без нея. Дори кралицата най-накрая приема неговите чувства.

"Едно е Хари да атакува Чарлз, но ако Хари го принуди да избере, като намеси в Камила в книгата си, не се съмнявам, че той ще избере Камила.", издава източникът.

The Daily Beast съобщава, че Чарлз вероятно няма да покани Хари, ако той представи Камила в негативна светлина. Но кралската писателка Кейти Никъл твърди пред изданието, че няма съмнение, че Чарлз би искал Хари и Меган да присъстват на неговата коронация. Тя смята, че той е бил великодушен към тях не само в телевизионното си обръщение, но също така ги поставил на преден план и в центъра на погребалните събития.

Въпреки това, очевидно Чарлз очаква уважение в замяна. Едва ли ще го получи, ако Хари му се отплати, като атакува него, Камила или институцията. Според писателката, той няма да се примири с неточни и несправедливи атаки.

Никъл добавя, че подобно на кралицата Чарлз ще се съсредоточи върху "защитата на институцията". Тя също така отбелязва, че забавянето на назоваването на Арчи и Лилибет като принц/принцеса има много общо със ситуацията. Тя смята, че Чарлз не е против да им даде титли, но очаква да види уважение от Съсекс в замяна.

"Топката е в полето на Съсекс. Членовете на кралското семейство, точно както всички ние, чакаме да видим какво ще направят след това.", допълва Никъл.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay