Тази година 16 февруари се оказва истинският Ден на влюбените

Тази година 16 февруари се оказва истинският Ден на влюбените

Св. Валентин отмина, но месецът на любовта има още много какво да ни предложи. Готови ли сте за истински фойерверки? е, 16 февруари е вашият ден за любов. обстановката ще се нагорещи, тъй като Венера, планетата на любовта, привличането и желанието ще се срещне с Марс, планетата на мотивацията, секса и страстта, в знака на Козирог.

На 16 февруари Венера и Марс ще се срещнат точно на 16 градуса от Козирог, образувайки астрологична връзка, наречена конюнкция. Ако имате поставени кардинални знаци (това са Овен, Рак, Везни и Козирог) между 13 и 20 градуса от тези знаци, ще почувствате тази енергия най-силно. Можете да изчислите степента си с помощта на безплатни онлайн калкулатори. Всичко това се случва в ден, в който Пълнолунието ще бъде в Лъв, което означава още по-голяма сила на действие.

Тази година 16 февруари се оказва истинският Ден на влюбените

Когато две планети се срещнат, тяхната енергия се смесва. Това конкретно небесно взаимодействие има потенциала да въведе нови взаимоотношения или да добави доза пикантност към съществуващите партньорства. Обикновено сливането на Венера и Марс се случват само веднъж годишно и енергията се усеща за период около една седмица. Но точно сега Венера излиза от ретроградната си фаза и се движи по-бавно от обикновено, което означава че тази връзка ще продължи близо два месеца или по-конкретно - до 5 април. Второ подобно съвпадение ще се случи на 6 март във Водолей.

Тази година 16 февруари се оказва истинският Ден на влюбените

Тази астрологична енергия ни поканва да инвестираме и да изследваме нашата романтична страна. Помислете за вашите основни цели в рамките на партньорството: Какво наистина има значение за вас? Какви качества в партньора ще ви карат да се чувствате сигурни, защитени и подкрепяни? С какво можете да допринесете за вашите партньорства? Ако сте във връзка, тази енергия ви напомня да поддържате страстните огньове. Колко често се забавлявате заедно?

Тази година 16 февруари се оказва истинският Ден на влюбените

Освен това ще разсъждавате по-задълбочено върху дългосрочните ангажименти, особено на 16 февруари: Кой искате да бъде част от вашата история и наследство? Помислете кои партньорства - романтични или платонични - ще издържат изпитанието на времето. След радикалната връзка във Водолей на 6 март, ние ще се освободим от модели, които не служат правилно на нашето самочувствие.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay