Това са зодиите, които изневеряват най-често

Това са зодиите, които изневеряват най-често

Доверието е най-важният компонент за успеха на всяка връзка. Когато то е нарушено, често един от двамата партnьори остава с разбито сърце. Въпреки че не ни се иска да генерализираме, можем да гарантираме, че тези три зодиакални знака са най-склонни да изневеряват.

Това не означава, че хоратa, родени под тези знаци задължително ще ви изневерят. Не ставайте параноични! Те просто са склонни да го направят, особено когато вървят по грешен път. Ето кои са те!

Козирог

Козирог е зодията, която е най-вероятно да изневерява на хората. Родните под този знак притежават невероятни качества като стремеж, харизма и ориентирана към кариерата природа. ТЕ обаче не са най-добрият в сериозните романтични връзки. Козирозите са от типа хора, които се заричат никога, никога повече да не се обвързват, когато се почувстват онеправдани в една връзка. Идентифицирането и лечението на минала болка е от съществено значение. Те трябва да се научат да се отнасят с другите така, както биха искали да се отнасят към тях: с нежност, любов и отдаденост.

Близнаци

Близнаците имат репутация на доста неверни... и това е напълно оправдано. Този знак притежава двойствена природа. За тях е лесно да живеят двойствен живот - отчасти страхотен, отчасти мрачен. Те са от типа хора, които могат лесно да се слеят с множество социални групи, но също и от типа, който може тайно да създаде две семейства.
За тях е важно да установят здравословни граници на взаимоотношенията с партньора. Може би етичната полигамия е точно за тях.

Водолей

В природата на Водолея е да бъде дистанциран и странен. И в това няма нищо лошо, стига да има конкретна причина за тези качества. Понякога обаче могат да бъдат толкова емоционално дистанцирани, че просто да не ги интересува какво се случва с другите хора. Водолеят, заедно с Козирога носят тази тежест по сходен начин. При Водолеят обаче положението е още по-тежко, тъй като са въздушен знак. За тях е важно редовно да се връщат към реалността, за да са сигурни, че уважават взаимоотношенията си.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay