Най-големите грешки в любовта според зодията (Част 1)

Най-големите грешки в любовта според зодията (Част 1)

Колкото и да ни се иска да бъдем перфектни, това практически не е възможно. Особено що се касае до любовните отношения, всеки от нас допуска куп грешки, за които после съжалява. Но пък от тях можем и да се поучим, нали така?

Но понякога попадаме в токсични взаимоотношения, които дори не забелязваме. Единственият начин да излезете от това положение е да се изправите лице в лице с истината, за да можете да ги надраснете веднъж завинаги.

А къде грешат зодиите? Нека се обърнем към астрологията, за да си изясним този въпрос. Ето коя е най-голямата, която всяка зодия допуска в любовта.

Овен - Приемате партньора си за даденост

Вие сте сила и нямате проблем да процъфтявате независимо. Но тази яростна автономия понякога може да бъде вашата ахилесова пета. Вие процъфтявате като лидер, което е страхотно... но понякога в отношенията ви се отнасяте към своя любим като към последовател. Не забравяйте, че здравата връзка не означава един човек да доминира в разговора и да очаква партньорът ви винаги да бъде най-големият ви фен. Ако се отнасяте към него си като към Siri, в крайна сметка ще го отблъснете. Не го приемайте за даденост. Направете всичко възможно да го подкрепяте по начините, по които той иска.

Телец - Задържате всичко в себе си

Всеки е чувал за това, че Телците са упорити. Но хората невинаги осъзнават, че вашата съпротива срещу промяната обхваща и емоциите ви. Телците са стабилни, жадувайки за мир и хармония. Драмата просто ги стресира. Но когато не се изправяте лице в лице с искрените си мисли и чувства, можете да заблудите партньора си. Игнорирайки проблемите във връзката, просто избягвате труден, но необходим разговор. Задържането на всичко в себе си ще ви накара да се озлобите към партньора си и да разрушите връзката си. Затова се отворете и бъдете искрени.

Близнаци - Откзвате се прекалено лесно

Класика в жанра - Близнаците бягат, вместо да се изправят пред чувствата си. Всъщност представителите на тази зодия са известни с това, че правят точно това многократно, но никога не поглеждат назад за секунда, за да го забележат. Въпреки че обичате връзките в забавния им етап, когато на хоризонта се появи дори малко драма просто хвърляте кърпата. Не че сте мързелив любовник или се страхувате от обвързване (с правилния човек), но сте склонни да гледате на несъгласието като на край на една връзка, а не като на възможност за компромис и растеж. Имайте предвид, че някои от най-възнаграждаващите връзки изискват упорита работа.

Рак -  Губите своята индивидуалност

Един Рак, отварящ сърцето си е нещо много красиво особено защото първо трябва да преминете през много твърдата им черупка, за да спечелите доверието им. Но когато стигнете до тази точка, вие не просто се отваряте , направо отприщваш шлюзовете! Това води до ситуация, в която ще започнете да се чудите къде свършвате вие и къде започва той. Това ниво на зависимост и изоставянето на личните граници може да бъде опасно, защото губите собствената си идентичност спрямо идентичността на връзката. Вече не става дума за това какво харесвате, какви са вашите приятели, вашите цели или дори любимите ви храни. Всичко започва зависи от това, което партньорът ви харесва. Ако вашите приятели ви кажат, че се държите напълно различно в зависимост от това с кого излизате, обърнете внимание на това. Запазете своята индивидуалност, Рак. Тя е тази, която ви прави специални!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay