Най-големите грешки в любовта според зодията (Част 2)

Най-големите грешки в любовта според зодията (Част 2)

Колкото и да ни се иска да бъдем перфектни, това практически не е възможно. Особено що се касае до любовните отношения, всеки от нас допуска куп грешки, за които после съжалява. Но пък от тях можем и да се поучим, нали така?

Но понякога попадаме в токсични взаимоотношения, които дори не забелязваме. Единственият начин да излезете от това положение е да се изправите лице в лице с истината, за да можете да ги надраснете веднъж завинаги.

А къде грешат зодиите? Нека се обърнем към астрологията, за да си изясним този въпрос. Ето коя е най-голямата, която всяка зодия допуска в любовта.

Лъв - Изкарвате си всичко на партньора

Лъвиците а горещи. Когато животът е хубав, вие се чувствате страхотно и ходите с високи вдигната глава. Но когато животът е... труден, в  живота ви настава пълна бъркотия. И в крайна сметка отправяте всичките си огнени чувства към партньора. За една лъвица е трудно да таи всичко в себе си, но трябва да запомните, че вашият любим не е кошче за душевни отпадъци. Вероятно той също има много проблеми, отговорности и емоции, с които жонглират 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Спрете да се отнасяте към вашия човек като към емоционално сметище. Опитайте да споделяте един на друг и да обменяте опит.

Дева - Опитвате се да промените човека

Вие сте фиксаторът на зодиака. Вашето мото е "Мога да го променя!" Когато започнете да се срещате с някого, харесвате неговата същност, но с течение на времето започвате да забелязвате малки модели/навици/странности/фрази/поведение, които започват да ви дразнят. Когато давате съвет, той наистина е добронамерен – вие просто искате да подобрите живота на партньора си! Но честно казано, понякога той просто иска да зареди съдомиялната по своя начин. ставете човека до себе си да бъде такъв, какъвто е и да се развива според собствените си възможности.

Везни - Пасивна агресия

Имате най-красивата (и понякога фалшива) усмивка в зодиака. Това не е защото сте неискрена, а защото предпочитате да не разклащате лодката, дори когато не сте съгласни с нещо. Това е страхотно, докато чашата не прелее. Идва момент, в който фалшивата ви усмивка започва да потрепва, след това окото и сте готови да се превърнете от ангел в демон за част от секундата? Стараете се да се държите любезно, но същевременно ви иде да убете човека до вас. Имайте предвид, че докато си мълчите, ще се ядосвате постоянно за всяко малко нещо, което ви дразни. Така че разбийте тази клетка и общувайте.

Скорпион - Обичате драмата

Скорпионът е създание на крайностите. Въпреки че можете да насочите тази интензивност към целите си, има значителен шанс, когато не сте доволни от каквото и да било, да се нахвърлите срещу света около вас. Лошото ви настроение изгаря всичко до основи. А ако партньорът се опита да ви успокои , започвате да бълвате огън и жупел. Тази огнена буря ви кара да приемате дори и най-близкия си човек за враг. Това е просто вашият защитен механизъм и в 99% от случаите няма нужда от него. Поемете дълбоко въздух и насочете тази светкавица към нещо градивно.

Вижте част 1 тук!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay