Най-големите грешки в любовта според зодията (Част 3)

Най-големите грешки в любовта според зодията (Част 3)

Колкото и да ни се иска да бъдем перфектни, това практически не е възможно. Особено що се касае до любовните отношения, всеки от нас допуска куп грешки, за които после съжалява. Но пък от тях можем и да се поучим, нали така?

Но понякога попадаме в токсични взаимоотношения, които дори не забелязваме. Единственият начин да излезете от това положение е да се изправите лице в лице с истината, за да можете да ги надраснете веднъж завинаги.

А къде грешат зодиите? Нека се обърнем към астрологията, за да си изясним този въпрос. Ето коя е най-голямата, която всяка зодия допуска в любовта.

Стрелец - Не сте искрени относно своите чувства

Умеете да се наслаждавате на живота, но често криете емоциите си от човека до вас. Понякога се стига до там вие самата да омаловажавате собствените си чувства. Когато възникне някакво напрежение между вас и партньора ви, вероятно ще запазите спокойствие и няма да го обсъдите... но след това ще споделите всички интимни подробности с приятелите си. Това е само първият пирон в ковчега, защото веднага щом се излеете пред всички останали, всички тези чужди мнения започват да плуват в главата ви и вие се оказвате с единия крак вътре и с единия навън от връзката. Междувременно вашият любим няма идея какво се върти в ума ви. Единственият начин да поправите положението е да бъдете откровени.

Козирог - Очаквате, че всеки ще ви нарани

Обичайно за вас е да изграждате стабилни отношения и не се страхувате да положите усилия в името на съвместния живот. Но във вас се крие песимист, който в един момент изплува на повърхността. Преди да се усетите, започвате да се оплаквате от живота, след това от други хора и накрая от партньора си. Вашата песимистична страна е защитен механизъм, от страха, че нещо няма да се получи. Опитайте се да не поддавате на тези негативни нагласи. Не отблъсквайте хората. Не забравяйте, че сте достойни за любов и не всяка връзка завършва с разбито сърце.

Водолей - Не умеете да губите

Вие сте интелигентна и находчива, но имайте предвид, че любовта няма нищо общо с гениалните ви планове. Не можете да контролирате всички и всичко, само защото се страхувате от промяната. имате и лошият навик да премисляте различни ситуации прекалено много и това води до заключението, че всичко е настроено срещу вас. Това води до непрекъснат стремеж да се доказвате и да демонстрирате интелектуалното си превъзходство вследствие, на което партньорът ви се чувства победен. Запомнете, че любовта не се състои в това кой печели. Става дума за откритост и споделяне, независимо кой е победителят в дебата.

Риби - Жертвате се прекалено много за връзката си

Що се отнася до романтиката, искате да бъдете принцеса като от приказките. Това обаче може да ви накара да пренебрегнете червените лампички в отношенията. Склонни сте да пожертвате части от живота си, само за да запазите връзката. Разбира се, всички ние може да имаме странности или пороци, но когато започнете да се отказвате от някои от любимите си хобита, приятели или мечти, това не е връзка. Вие сте предназначена да блестите и да живеете жизнено и свободно!

Част 2 можете да видите тук.

А тук е част 1.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay