Мъж от Филипините твърди, че Джони Деп е биологичният му баща

И представя доказателства!

Мъж от Филипините твърди, че Джони Деп е биологичният му баща

Всички знаем, че Джони Деп е горд баща на 2 деца, но се оказва, че може тайно да има трето филипинско дете от жена, която е срещнал, докато е снимал филм във Филипините през 1986 г.

Интересното тук е, че този човек има доста добри и убедителни доказателства, за да докаже тезата си!

Във вече вирусно видео в TikTok мъж от Филипините споделя снимки и ДНК доказателства, за да покаже, че той е неизвестният син на именития актьор. 

Във видеото, което Джеймс (@tanlife999) озаглавява "Защо смятам, че Джони Деп може да е моят биологичен баща", той уверено казва, че актьорът е бил във Филипините през 1986 г., за да снима филм и има снимка на млада жена, седнала зад него на снимачната площадка, която той смята за негова биологична майка. След това джеймс твърди, че актът му за раждане гласи, че биологичният му баща е "неизвестен", т.е. не е посочен.

Джеймс също така споменава, че дори не знае действителната си рождена дата, тъй като майка му не е регистрирала живо раждане до една година, след като се е случило.

След това той твърди, че майка му го е малтретирала, след като и двамата са се преместили в Америка, по същото време, когато Деп започва да става популярен в Холивуд. Джеймс добавя, че майка му винаги е реагирала с насилие, когато е повдигал темата за биологичния си баща.

Джеймс решава да направи ДНК тест, след като започва да подозира, че Деп е истинският му баща, само за да открие, че и двамата имат едно и също потекло. Той твърди, че е наследил "16% шотландец, 25% англичанин" с някои уелски, немски, ирландски и други европейски примеси" от страна на баща си.

Интересното е, че семейната история на Джони Деп показва, че актьорът е предимно от английски произход, с отчасти ирландски, немски и френски произход.

"Чертите на лицето ги има. Времевата линия е доста изкривена, така че това има нещо." — продължи той.

Джеймс изглежда уверен в твърденията си и призовава зрителите си да гледат видеото и ако не са съгласни с него да се опитат да го разубедят.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay