Как да изгубите килограми за 7 дни

Вземането на решение да влезете във форма е важна първа стъпка, но следващата – да решите какво точно да правите, за да постигнете целта си да отслабнете, това може да ви се стори непосилно.

Как да изгубите килограми за 7 дни

Ние ще ви представим балансиран 7-дневен план, който ще ви постави на пътя към създаването на безопасен дефицит на калории, който ви позволява да губите от един до два килограма на седмица. Може да почувствате болки или изтощение в началото, но ще стане по-лесно, докато станете по-издръжливи. След като се почувствате добре, можете постепенно да увеличите интензивността на тренировките.

Ден 1: Крака и кардио

Вие сте отпочинали, освежени и готови да експериментирате през следващата седмица, така че използвайте енергията си за малко кардио и поработете за мускулите си на краката. Комбинирането на силовите тренировки с кардиото е ефективно време, което изгаря мазнините и спомага за увеличаване на мускулната и сърдечно-съдовата издръжливост.

Ден 2: Гърди

Жените обикновено мислят, че деня, в който мъжете тренират за гърди, им е любим, но той е също толкова важен и за жените. Тренирането на гръдната зона подобрява стойката, дори може да повдигне бюста и да повиши силата на горната част на тялото. Всяка седмица избирайте различна комбинация от упражнения.

Ден 3: Тренировка с висока интензивност

Интензивните тренировки обикновено са с трайност около 10-30 минути, но вие ще редувате високоинтензивните части на тренировката с периоди на почивка или възстановяване. Този модел е много ефективен за загуба на мазнини и забързване на метаболизма. Така че правете интензивните тренировки един до два пъти в седмицата.

Ден 4: Почивка

Почивката и възстановяването е също толкова важно колкото тренировките и добрата храна. На четвъртия ден от вашата тренировъчна сесия може да имате нужда от време. Всъщност, като начинаещ, ще имате нужда от три почивни дни, докато тялото ви свикне на стреса от тренировките.

Ден 5: Горна част и ръце

Много жени не тренират горната част на тялото си и ръцете по различни причини. Може тренировките да ви се сторят твърде изморителни, но това зависи от вида на избраните упражнения. Опитайте нещо просто като за начало.

Ден 6: Комбинирани тренировки

Комбинираните тренировки са супер ефективен начин да тренирате цялото си тяло в една сесия, като силова тренировка за изграждане на мускули и кардио за топене на мазнини. Опитайте тази схема с цел укрепване на краката, ръцете и корема, а след една или две седмици включете в тренировките и тежести.

Ден 7: Гръб

Обещайте си, че няма да пренебрегвате тренировките за гръб. Те също са от важно значение за правилната стойка, а и ще намалят болката от стоенето пред компютъра и ще предотвратят наранявания.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay