Има ли правилен начин за обявяване на развод?

Има ли правилен начин за обявяване на развод?

В понеделник Чанинг Тейтъм и Джена Дюън Тейтъм съобщха доста изненадваща новина: Любимата ви прекрасна известна двойка се разделя след девет години брак.

В съответствие с страхотните им отношения, Чанинг и Джена направиха съвместно изявление чрез People и в техните профили в социалните мрежи. 

"Чувстваме се странно, че трябва да споделяме подобни неща с всички вас, но това е следствие от живота, който сме избрали да живеем, за което сме много благодарни", се казва в изявлението.

Джена и Чанинг обясняват, че правят това изявление, за да избегнат евентуални слухове. 

Тъжно е, че двамата се разделят, но не е изненадващо, че двамата се справиха със ситуацията като зрели и добри хора.

Колкото и странно да ви се струва съобщението за раздяла в социалните мрежи, това е нещо нормално и необходимо за известните двойки. 

За хората, които не са известни и нямат фенове, вероятно не е необходимо изявление в социалните мрежи, но ако се чудите как да събощите новината на приятелите и семействата си, е добре да вземете пример от Джена и Чанинг:

1. Не обвинявайте никого

Никога недейте да обвинявате единия партньор за раздялата. Дори връзката да е приключила по желание на единия от двамата, за да се стигне изобщо до този момент, имат вина и двамата партньори. Решението за раздяла или развод се взима от двамата души, като двойка, така че недейте да приписвате вината само на единия, а я понесете отново като двойка. 

2. Работете като екип, когато поднасяте новината

Най-добрият начин двойките, които се разделят или развеждат,  да кажат на приятелите и семейството си, е първо да седнат заедно и да разберат как искат да направят това, какво искат да кажат и на кой искат да кажат първо. Това е нещо, което трябва да направите заедно, като отбор. 

3. Помислете за най-добрата опция за вашите деца

За двойките с деца, както в случая с Джена и Чанинг, поддържането на ниво на любезност и подкрепа е от решаващо значение за децата.

Ако имате деца, вашата връзка е до живот. Разбира се, тя няма да остане същата, но ще имате някаква връзка. Трябва да продължите да действате по същия начин, за да не нараните децата. Когато съобщавате новината на децата, не трябва да има гняв, обвинения, обиди и т.н. 

4. Когато се колебаете, дайте си малко пространство

Много често хората избират да се разделят, защото това е най-лесното, което могат да направят. Ако се колебаете и не сте напълно сигурни, дайте си малко пространство, преди да вземете това решение. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay