Как да върнете привързаността на мъжа във връзката

Как да върнете привързаността на мъжа във връзката

Колкото повече се задълбочават отношенията ни с някого, толкова повече рутината започва да заема превес. Понякога ни се струва, че се отчуждаваме от човека до себе си, а в началото на връзката буквално не сме можели да дишаме един без друг. Може да сте от 20 години с някого и много да се обичате, но еднообразието напълно да ви лиши от желание за интимност. И в един момент от влюбена двойка се превръщате в съквартиранти, които на всичкото отгоре не могат да се гледат.

Изглежда, че това е ситуация, от която няма излизане. Но не забравяйте, че мъдрите хора са казали "от всяка ситуация има изход". Значи е напълно възможно да си върнете привързаността и желанието за близост, точно както е било в началото? Определено да! Сега ще ви издадем една малка хитринка:

Отдалечете се от него (за малко)! Да, колкото и странно да звучи, трябва да мине известно време, през което да не му се мяркате пред лицето. Това е изпитан начин да започнете да му липсвате! Ще видите как скоро след това сам ще ви потърси за близост и прегръдки и няма да може да се откъсне от вас!

Можете да излезете навън с приятелки, да разпуснете на кино или театър, но в никакъв случай не му звънете или пишете. Номерът тук е да изчезнете от всекидневието му, за дa предизвикате у него желаната реакция. Нека да му липсвате, нека страда без вас!

Специалистите казват, че колкото повече се сближаваме с някого, толкова по-голям е шансът да си омръзнем. При мъжете това се случва много по-лесно, тъй като те искат повече разнообразие и рутината бързо започва да ги потиска. По никакъв повод не бива да допускаме това отчуждение да се задълбочи, защото в един момент може да доведе до по-сериозни проблеми като чести спорове, непоносимост един към друг и дори изневяра.

Затова ви съветваме да ни послушате. Заемете се с вашите неща, забавлявайте се и се дистанцирайте от него за определен период от време. В този момент той трябва да уважи вашето решение да и да прояви уважение към желанието ви. След това ще се завърнете при партньора си с "нови сили", изпълнени с желание за любов!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay