Кой е този мъж, защо светът полудя по него и коя е Лори?

Кой е този мъж, защо светът полудя по него и коя е Лори?

От известно време насам в социалните мрежи се появява едно и също нещо. Група азиатски танцьори изпълняват проста хореография, ръководено от строен мъж с коса на опашка. Те танцуват по средата на огромен площад, а около тях е пълно с публика. Фоновата песен на повечето видеа е вечният хит на Boney M "Ma baker". Странното е, че танцът не представлява нищо особено, но хиляди потребители споделят, че не могат да откъснат поглед от снажния азиатец и танцуващите около него. За някои той е толкова пленяващ, че дори се влюбват в него, но за това ще поговорим малко по-късно.

Кой е този мъж?

Това, което казват за него е, че е популярен азиатски танцьор, но за съжаление името му не се споменава никъде. В TikTok съществуват два профила, които публикуват видеа от танцовите му сбирки, на които освен хореографията се вижда как той е обграден от десетки снимащи минувачи. Тези канали станаха вайръл за отрицателно време с по над 600 хил. последователи, а песента на Boney M вече е една от най-използваните песни в платформата. Това, на което хората се възхищават е лекотата, с която азиатецът изпълнява всяко едно движение.

А на какво танцуват всъщност? Истината е, че песента на Boney M е наложена като допълнителен звук върху клиповете и е не е ясно дали това е и музиката, на която танцуват в действителност. Много потребители в мрежата твърдят, че става дума за традиционен танц и съответно песента също е народна. Но е впечатляващо как стъпките съвпадат с наложената песен сякаш са създадени за нея.

Вече стана ясно какъв фурор предизвика този човек. Но никой не е очаквал това, което последва след неговата известност. Ако сте попадали на някои от видеата, свързани с този мъж, няма как да не сте забелязали една страстна коментаторка. Става дума за жена на име Лори Матсън, която обстрелва всеки клип с коментари, в които се обяснява в любов на танцьора. Тя е откровено влюбена в мъжа и се обръща към него с думи като "мой красив ангел", "съпруже мой", "обичам те до безкрай" и още много други лични излияния. Както можете да се досетите, профилът на въпросната дама в TikTok е пълен с видеа на азиатеца. За нейно съжаление той не може да отвърне на чувствата ѝ, тъй като е семеен и дори има дете.

Освен танцови видеа профилите помещават и такива, на които танцорът говори, пее или готви вкусни ястия. Но тъй като няма превод или субтитри не можем да разберем и дума от това, което казва. В хаштаговете виждаме думи на виетнамски език, но няма как да сме сигурни дали отговарят на произхода на този мъж. Дали е попадал на профилите, които публикуват неговите танци? Дали предполага колко е известен по целия свят?

И така... Оставаме с много неизвестни, но сме сигурни, че мистериозният танцьор няма да спре да ни радва от екрана на телефона, а защо да не ни вдъхнови и да потанцуваме малко?

@ngaly3622

 

♬ Ma Baker - Boney M.
0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay