От какви мъже трябва да бягате

Дамите, които харесват „лошите“ и груби мъже, трябва да внимават, защото винаги може да попаднат на изнасилвач или просто на агресивен тип. Ето няколко признаци, показващи, че един такъв мъж може и да не се спре след отказа и да ви посегне.

От какви мъже трябва да бягате

За тези мъже няма правила. Такъв тип може се гордее с мъжкарското си поведение, не се притеснява да удари по лицето онзи, който ви е нагрубил, предпочита също да не отиде на работа, защото е наругал началника. Неговата показна мъжественост може да се прехвърли и в спалнята и вашия отказ да го вбеси. Тогава вие сте следващата му жертва.

Вие много пъти сте му отказвали. Мъж, който не иска да ви остави на мира и постоянно ви преследва,  вече е  подозрителен. Може би пък го движи маниакалното желание да отмъсти и унизи, задето сте му отказвали.

На него му харесва да унижава. С него не може да имате нормални отношения или да се договаряте за някакви действия. По-добре е да избягвате такива екземпляри, защото желанието да унижава не се лекува.

Той е асоциален. Но той не е тихият и стеснителен младеж – напротив той е самодостатъчен егоист, за когото са чужди социалните условности и уважение към чуждия комфорт.

Вашите откази го възбуждат. Ако казвате "не", но той става още по-настойчив, значи трябва да бягате. И колкото по-бързо, толкова по-добре. Мъже, възбуждащи се от съпротивление, са реална заплаха да ви превърнат в жертва на изнасилване.

Източник: БГНЕС

5 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay