С апетит към живота

Мат Армендариц готви, яде, снима и заразява със страстта си милиони

С апетит към живота

Ако сте обсебени от храната и всичко около нея, то задължително се запознайте с него. Мат Армендариц е човек на добрия вкус - пътешественик, графичен дизайнер, арт директор на редица списания за кулинария и гурме, брилянтен фотограф и абсолютен чревоугодник.

Той вярва, че животът се случва бързо и трябва да сме готови да вземем възможно най-много от него, а хората, които готвят за други хора и консумират с удоволствие, са едни от най-даващите, и достойни да получат много. От вкусовете, формите и ароматите на световната кулинарна култура, той подбира най-апетитните и интересните и вярва, че проектите и снимките му отварят вратата на един свят, пълен с любов и апетит към живота.

Мат е убеден, че храната обединява всички, навсякъде и без никакви предпоставки и е единственото нещо, което човек избира без предразсъдъци и наложени мнения. Абсолютното удоволствие на нашето време. Като трибют на вкусовете, преди два месеца излезе и първата книга на Армендариц, която е опасна за спазващите диети и абсолютно задължително четиво за всички, които умеят да общуват с храната на високо ниво. В нея има рецепти за всичко, което може да събуди апетита ви - от junk food до японски чудеса на кулинарното изкуство.

Изданието "On a stick" струва само 16 долара, може да се поръча от всеки онлайн магазин за книги в мрежата, и е нещо, което ще ви накара да заживеете в кухнята. И дори да не сте най-сръчните зад печката, любовта на Мат към храната ще ви зарази. Той знае много за всичко, което се яде и пие, защото от 20 години е напълно отдаден на страстта си - първоначално само хоби, което се превръща в негова професия и всичко, което го кара да търси и иска още от живота.

Всичко за вкуостиите, които Мат яде, снима и обича, ще намерите на блога му www.mattbites.com, както и на сайта му за фотография, който е сред най-добрите такива в Мрежата. Bon apetit!

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay