„Маргаритка. Заспиваме със Сънчо” – вълшебна история за съня от любимата поредица

В помощ на родителите и приключение за всички деца!

„Маргаритка. Заспиваме със Сънчо” – вълшебна история за съня от любимата поредица
Ciela

1, 2, 3… Ето го моментът, в който трябва да обявите, че е настъпило времето за лягане – може би най-тежкото изпитание в живота на всеки родител. Цялото търпение и сила на света не са достатъчни, за да обясните защо сънят е важен и трябва да се заспива точно сега, наистина на средата на най-интересното занимание.

В тази битка с неясен край всичко изглежда загубено, но изненадващо на помощ идва "Маргаритка. Заспиваме със Сънчо” – шестата книжка от поредицата, посветена на полезните навици и създадена от Яна Липованска, Виктория Терзийска (Вики от "Мастило”), писателя Илия Деведжиев и илюстратора Веселка Велинова!

„Маргаритка. Заспиваме със Сънчо” – вълшебна история за съня от любимата поредицаCiela

В  нея към Бухалчето и Маргаритка се присъединява и  Сънчо – пазителят на детските сънища. Защото като повечето малки деца, и Биби, и Мими невинаги искат да си лягат, когато е дошло време да заспиват. През познати ситуации, весели истории и вълшебни герои те разбират защо сънят е наистина важен и че всяка звезда принадлежи на някое дете по света и изгрява точно когато то заспи.

„Маргаритка. Заспиваме със Сънчо” – вълшебна история за съня от любимата поредицаCiela

В "Маргаритка. Заспиваме със Сънчо” с операция "Баня, пижама, легло”  стартира цяло едно звездно приключение!

Шестте истории от поредицата се стремят да помогнат на децата по-лесно да разбират смисъла на конкретни ситуации, а всеки родител да превърне приемането им във вълнуващо за малкия човек преживяване.​

„Маргаритка. Заспиваме със Сънчо” – вълшебна история за съня от любимата поредицаCiela

"Маргаритка” се превръща в спасител на много родители още през 2016 г., когато на пазара се появява първият албум с нови аранжименти на някои от най-популярните български детски песнички. След впечатляващия успех, създателите на проекта, Виктория Величкова (Вики от "Мастило") и Яна Липованска, издадоха още един албум през 2018 г, а миналата година предприеха огромна крачка напред със създаването на изцяло авторски музикален албум, посветен на по-лесното усвояване на полезни навици.

„Маргаритка. Заспиваме със Сънчо” – вълшебна история за съня от любимата поредицаCiela

Избрани части от всички музикални произведения от диска участват и във видео поредицата "Полезни Навици”, реализирана в партньорство с националната инициатива "Приказки без край”. През 2020 г. тази поредица бе продължена и на хартия с няколко цветни издания, създадени с много любов от екипа на "Маргаритка" и издателство "Сиела" - "Маргаритка и чистите зъбки", "Биби и Мими отиват на море", "Маргаритка и вкусната храна", "Маргаритка и чистите ръце".

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Катаджия спира блондинка: -Госпожо в нарушение сте. Знака не го ли видяхте? Тук движението е само еднопосочно. -Е и к’во - сепнала се блондинката. – Аз да не би да карам в две посоки?
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Когато желанието и страхът са едно и също, наричаме този сън кошмар. Грегъри Дейвид Робъртс
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти