19 признака, че той просто иска да спи с вас (Част 1)

 19 признака, че той просто иска да спи с вас (Част 1)

Мъжете са объркващи по природа. Държат се толкова мило и сладко, но не можем да не се чудим какво искат понякога. След сериозна връзка ли са? Искат ли просто да имат връзка за една нощ? Не можем да не се чудим, когато става въпрос за някои момчета, особено мъжете, които ни изпращат смесени сигнали. Тази статия ще ви каже всички сигурни признаци, че той се интересува само от физическа интимност.

Той разказва за страхотните си умения в спалнята

Когато прекарате няколко дни в разговори или изпращане на текстови съобщения, той ви казва колко страхотен е в спалнята. Той се опитва да събуди интереса ви да спите с него. Ако се интересувате от нещо повече от приятели с предимства, просто се отдалечете.

Той не присъства психически 

Когато двамата сте заедно, няма как да не почувствате ако той е разсеян. Дори и да те гледа в очите, докато говориш. Изглежда, че той не слуша нито дума, която казвате.

Нормално е мъжете да се разсейват понякога, но ако това се случва всеки път, когато двамата сте заедно, е време да се изправите пред факта, че той може да не ви харесва по друг начин, освен че иска да спи с вас.

Току-що сте преминали през тежка раздяла

Момчетата, които се преструват на ваши приятели, докато сте с разбито сърце и показват признаци, че искат да спят с вас, се интересуват само от едно нещо. Следете за други признаци, че той е заинтересован просто да спи с вас, за да определите дали той наистина е там или се опитва да си пробие път в живота ви и в панталоните ви.

Той редовно изчезва

Ако вашият мъж става призрак за дни наред, това е знак, че той не е инвестирал в сериозна връзка с вас. Изпращането на бързо текстово съобщение отнема само няколко секунди.

Няма разговори за бъдещето

Мъжете говорят за бъдещето, когато искат бъдеще с вас. По същия начин те са склонни да избягват да говорят за бъдещето, защото не ви виждат в тяхното бъдеще. Мъжете, които не искат сериозна връзка или просто ви използват, няма да искат да правят дългосрочни планове с вас. Тествайте го, като се опитате да планирате почивка заедно четири месеца по-късно и просто наблюдавайте реакцията му.

Не излизате на публични места заедно

Когато едно момче просто се опитва да ти влезе в панталоните, то няма да иска останалият свят да мисли, че двамата сте нещо. Това е така, защото той няма никакво намерение да бъде нещо повече от това с вас.

Някои момчета са склонни да заобикалят това, като винаги искат да имат срещи в друг град/квартал/място. Ако двамата не излизате заедно на местно ниво, това е още един червен флаг.

Защо привличам момчета, които просто искат да спят с мен?

Това може или не може да е проблем за вас. Понякога привличаме хора, които са като нас. Ако сте емоционално недостъпни, може да привлечете други хора, които също са емоционално недостъпни. Независимо какво искате, винаги ще има мъже, които се интересуват от секса само защото сте привлекателна.

Иска ли бъдеще с мен?

Мъжете, които искат бъдеще с вас, ще показват признаци, че виждат бъдеще с вас. Те ще правят бъдещи планове с вас и ще говорят за собствените си бъдещи планове. Той ще ви запознае с приятели и семейство и няма да има нищо против да излизате заедно на публично място.

Защо не иска връзка с мен?

Той или не иска връзка с никого, или смята, че двамата не сте съвместими в дългосрочен план. Имате различни бъдещи цели или мнения. Може да имате противоречиви личности. Той просто не иска да ви каже, защото не иска да нарани чувствата ви.

Изборът е твой

Колкото повече от тези признаци виждате, толкова по-вероятно е той просто да иска да спи с вас. Трябва да решите дали искате същото, или е време да си тръгнете, за да намерите това, което търсите.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay