19 признака, че той просто иска да спи с вас (Част 2)

 19 признака, че той просто иска да спи с вас (Част 2)

Мъжете са объркващи по природа. Държат се толкова мило и сладко, но не можем да не се чудим какво искат понякога. След сериозна връзка ли са? Искат ли просто да имат връзка за една нощ? Не можем да не се чудим, когато става въпрос за някои момчета, особено мъжете, които ни изпращат смесени сигнали. Тази статия ще ви каже всички сигурни признаци, че той се интересува само от физическа интимност.

Той отклонява разговорите за обвързване 

Когато мъжете искат връзка с някого, те повдигат темата. Той може да попита как се чувствате във връзка или небрежно да спомене собствените си мисли, за да види дали искате да се ангажирате. Вашият човек може просто да попита как се чувствате за дългосрочните връзки като цяло.

Човек, който просто иска да правите секс, не се интересува от разговори за дългосрочна връзка, защото не иска такава. Няма значение как се чувстваш, защото той се интересува само от едно нещо.

Той просто не е готов за връзка в момента

Мъж, който се интересува само от физическа връзка, може да намери извинения защо не се интересува от истинска връзка. Ще чуете, че той би искал да отдели време, за да ви опознае на емоционално ниво, но той просто е толкова физически привлечен от вас. Той може да ви каже, че не може да не забележи сексуалната химия, въпреки че не иска връзка. По един или друг начин той избягва връзка с вас, но е много заинтересован да ви влезе в гащите.

Той говори за сексуални неща

Ако един мъж се интересува само от вечер на забавление, той няма да иска да обсъжда любимите ви цветове. Той няма да търси допирни точки, върху които да изгради връзка. Вместо това той ще спомене секс няколко пъти, за да прецени реакцията ви.

Без истинска интимност

Интимността е нещо повече от това, че двамата споделяте момент между чаршафите. Истинската интимност включва задълбочени разговори и използване на ефективна комуникация. Несексуалните физически докосвания като държане за ръце и прегръдки също се считат за интимност. Прекарването на качествено време заедно е друга форма на интимност. Всички тези действия помагат на двамата да се свържете.

Типът човек, който се интересува само от това да ти влезе в гащите, няма да се интересува от това. Вместо това той има една цел и върху нея се фокусира.

Не прекарвате качествено време заедно

Когато един мъж се интересува от сериозна връзка, той не ви моли да отидете да изпиете няколко питиета или избягва да излиза с вас. Вместо това той полага усилия да прекарва време с вас. Той ще планира срещи и ще иска да ви опознае. Ако не го виждате да прави това, това е сигурен знак, че той просто иска да спи с вас.

Любовно бомбардиране

Любовна бомба е, когато човек ви обсипва с внимание и подаръци в началото на връзката. Това обаче е и един от най-честите признаци, че той се опитва да влезе в гащите ви.

Този човек ще бъде идеалният джентълмен на срещи. Той ще използва силата на ласкателството, за да се доближи до вас. Ще се събудите с дълъг любовен смс. 

Всички мъже правят това до известна степен, за да впечатлят момиче, което харесват, но мъжете, които просто искат секс, се опитват да избързат с нещата, за да могат да си легнат с вас по-рано.

Той преминава през труден период

Това е най-големият знак, че той само иска да спи с вас. Момчетата, които не искат да имат връзка, защото преминават през труден период, е по-вероятно просто да искат някой, с когото да правят секс. За щастие, те обикновено изясняват това, като ви казват, че не са готови за ангажирана връзка.

Той прави само комплименти за външния ви вид

Нормално е хората да намират другите хора за привлекателни. Въпреки това мъжът, който просто иска да спи с вас, ще се съсредоточи преди всичко върху външния ви вид. Той ще направи комплимент за тялото, косата или устните ви, вместо за вашата интелигентност или черти от характера. Обръщането на внимание върху това, върху което се фокусира, ще ви каже много за това, което се случва в ума му.

Той е известен със случайни връзки

Ако едно момче показва очевидни признаци, че се интересува от вас, но също така е известен с това, че просто спи с момичета, напълно нормално е да поставите под въпрос мотивите му. Трябва да търсите и други признаци, за да сте сигурни, че не сте само плячка.

Той се взира във вашите "активи" 

Накъде гледа мъжът, когато те види, ще ти каже много за това, за което мисли. Ако той прекара цялото време, гледайки ви в очите, това е фин знак, че той се интересува да ви опознае и слуша какво казвате. От друга страна, ако той проверява дупето или гърдите ви, това е най-силният знак, че той е по-заинтересован да ви опознае в спалнята.

Няма действителни знаци за връзка

Всички сме виждали невероятни двойки и понякога ние сме били една от тези двойки. Познавате двойките, които са един за друг. Те се смеят и споделят тайни. Изпращането на съобщения и говоренето за всичко е нещо нормално. Не получавате нищо от това от човек, който просто иска да спи с вас, защото смята, че сте привлекателна жена.

Той се обажда само в пиянски нощи

Получавате произволни текстови съобщения, за да види какво правите, но това е едва след като барът затвори през уикенда. Той започва да ви звъни да излизате, след като е изпил няколко питиета. Защото е пиян, възбуден и просто иска да ти влезе в гащите.

Той си тръгва веднага след секс

Ако двамата вече спите заедно и той си тръгва веднага щом сте приключили с акта, това е знак, че вече е получил единственото, за което е дошъл. Някои мъже ще измислят евтини извинения, за да избегнат конфликта. Той може да има основателна причина веднъж или два пъти, но ако това се случва всеки път, когато двамата спите заедно, това е знак, че иска само секс.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay