4 знака, че той със сигурност ви харесва

4 знака, че той със сигурност ви харесва

Искате да разберете дали обектът на желанията ти изпитва симпатии към теб, но не можеш да разбереш? Спокойно, всички и сме били в подобна ситуация. Днес ще ти представим няколко черти в поведението, които могат да издадат дали един мъж ни харесва. Това са факти, потвърдени от истински учени, така че няма причина да не им се доверим.

И така, това са 4 знака, че той наистина си пада по теб:

1. Движение на веждите

Загледайте се във веждите му в момента, в който той ви вижда за първи път. Прочувания сочат, че когато мъжът види нещо или някого, към когото изпитва симпатия или привличане той повдига веждите си рязко и също толкова рязко ги сваля. Бъдете наблюдателна, защото това движение се случва за части от секундата и ако мигнете ще го пропуснете. Този жест е много показателен, защото каквото и да прави той, в моментът, в който ви види, веждите му рязко се повдигат нагоре. Това всъщност е един от най-сигурните знаци.

2. Синхронизира се с вас

Следващият път, когато сте заедно обърнете внимание на походката и движенията му. Според учените, когато някой ви харесва той несъзнателно синхронизира походката си с вашата.

3. Накъде е насочен погледът му, докато разказва виц или история

Наблюдавайте накъде гледа той, след като е разказал забавна история. Оказва се, че мъжете не говорят просто така. Когато са в компания, те разказват различни истории, за да изглеждат добре пред останалите. И обикновени всяко тяхно изказване е предназначено за някого. Вие трябва да следите дали, след като е готов със своята история, той поглежда към вас. Ако ви гледа, значи ви харесва.

4. Физическо комфорт

Ето го и най-сигурния знак. Когато сте сами в стая трябва да обърнете внимание на езика на тялото му. Ако той ви харесва, никога няма да се чувства напълно комфортно във ваше присъствие.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay