7 тренировки в YouTube, които ще ви помогнат да обикнете кардиото

7 тренировки в YouTube, които ще ви помогнат да обикнете кардиото

Ползите за физическото и психическото здраве от стабилна кардио тренировка са много: повишена енергия, намаляване на стреса, подобряване на общото сърдечно-съдово здраве, включително по-ниско кръвно налягане.

Кардио тренировките са изморителни, но са и най-добрият начин да натоварите цялото тяло. Ако ви липсва мотивация за кардио, опитайте тези 7 тренировки и със сигурност ще обикнете този тип тренировки: 

10-минутна HIIT тренировка за цяло тяло 

 

 

Десет упражнения, по една минута на упражнение, без почивка между тях: това можете да очаквате от тази тренировка. Ще започнете със скокове и ще стигнете до бърпита. Едно е сигурно, тази тренировка ще ви изпоти. 

8-минутна HIIT тренировка


 

Треньорът Хедър Робъртсън води тази бърза тренировка, която се състои от два кръга по четири упражнения. Има някои силови движения, но преобладават кардио упражненията.

10-минутна кардио HIIT тренировка


 

Ако обичате упражненията със скачане, тази тренировка е точно за вас. Тази интензивна кардио тренировка се състои от три кръга: скокове от клек, кросджак и полубърпи. Това е чисто кардио!

10-минутна кардио тренировка с подскоци


 

Тази тренировка е за хора, които наистина обичат да скачат, тъй като това е в основата й. Скачане на въже, странични скокове и бърпита, има от всичко!

10-минутна кардио тренировка


 

Тази тренировка се състои само от 6 упражнения, но ще усетите напрежение във всеки мускул в тялото и ще бъдете доста изморени накрая!

10-минутна кардио тренировка


 

Сидни Къмингс е супер популярна в YouTube и има защо. Нейните тренировки са прости, но ефективни и тази 10-минутна кардио тренировка не е по-различна. 

10-минутна кардио тренировка без скачане


 

Кардиото с ниска интензивност може да бъде също толкова ефективно, колкото тренировките, базирани на скачане, и определено е по-добро за ставите ви. Изберете темпото, което отговаря на вашите възможности и се пригответе да се потите. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay