Защо мъжете са най-добрите приятели за жените?

Защо мъжете са най-добрите приятели за жените?
Instagram

Мъжете са най-добрите приятели! Те могат да ни дават съвети, свързани с мъжете, никога не ни лъжат за това как ни стои някоя дреха или за това как изглежда гримът ни. Приятелите ни от мъжки пол ни карат да се смеем, правят досадните събития, на които трябва да присъстваме по-поносими и най-важното- винаги са там, когато имаме нужда от тях. 

Защо мъжете са най-добрите приятели за жените?Instagram

Ние вярваме, че мъжете са най-добрите приятели за една жена. Ето защо: 

1. Те могат да пазят тайна 

Според изследвания жените не могат да пазят тайна повече от 47 часа! Мъжете, от друга страна, са склонни да забравят това, което сте им казали след няколко минути, което ги прави най-добрите пазители на тайни.

2. Могат да се представят за нашата половинка, когато се налага 

Жените обичат вниманието, но само от определени хора. Когато станем жертва на някой досадник, се нуждаем от спасителен план и тогава на помощ идват нашите приятели. Винаги можем да представим някой наш приятел за наша половинка и да си решим проблема. 

3. Те не ни съдят за това колко и какво ядем

Нашите приятели мъже никога не ни съдят по хранителните ни навици. Тях не ги интересува дали ядем салата или мазна пържола. Всъщност мъжете намират жените, които обичат да ядат за наистина привлекателни. 

Защо мъжете са най-добрите приятели за жените?Instagram

4. Те не се съревновават с нас 

Жените често се съревновават и се състезават в различни аспекти. При приятелствата с мъже няма такива неща, което е страхотно. 

5. Те са надеждни и сигурни 

На повечето жени им е по-лесно да се доверят на своите приятели мъже, отколкото на приятелките си. Причината за това е, че мъжете са по-надеждни. Те също така ни защитават и пазят. 

6. Винаги са готови за приключения 

Мъжете са по-склонни да поемат рискове и ако си търсите компания за среднощно приключение, спонтанно пътуване или нещо друго лудо, вашите приятели мъже винаги ще се съгласят. Жените са прекалено разумни и премислят много нещата, затова не са най-добрата компания за такива моменти. 

Защо мъжете са най-добрите приятели за жените?Instagram

7. Те дават най-добрите съвети по отношение на връзките ни с мъже

Мъжете могат да преценяват много добре точно какво иска един мъж. Затова когато наш приятел ни каже, че трябва да стоим далеч от определен мъж, е най-добре да го послушаме. 

8. Те не клюкарстват

Докато жените влагат всичките си емоции в истории, мъжете са склонни да избягват клюките. Те общуват само когато имат цел и предпочитат да кажат накратно каквото искат да кажат. 

9. Те създават приятелство до живот

Според експертите, мъжете са по-лоялният пол и са толкова емоционални, колкото и жените. Избирайки качеството пред количеството, когато се сприятелявате с мъж, можете да сте сигурни, че той няма да ви подведе. Ще бъде с вас докрай! 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Пресичам на червено и един полицай ми подвиква:- Госпожо, Вие накъде?- Отивам на гости у Мимето, теб какво те интересува, мъжът ми знае!
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Чини ми се, всички съдбоносни предели в човешкия живот са все така коварно неразличими. Човек...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти