Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 30

Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 30

Време е за СЛЕДколедни подаръци! Ние от Jenite.bg ви каним отново под нашата елха, защото там има още много изненади! Да, ние удължаваме Коледа до края на годината! До 31 декември всеки ден в профила на Jenitebg ще намирате купища награди!  

Представяме ви продължението на нашия Коледен календар, който ще ви предостави възможността да печелите вълнуващи награди всеки ден. Подаръците са подготвени специално за вас с любезното съдействие на нашите прекрасни партньори. 

Как да се включите? 

От 1 до 25 декември публикувахме по една игра в нашия Instagram профил ВСЕКИ ДЕН !! До момента зарадвахме десетки от вас с атрактивни подаръци и ви заредихме със солидна доза коледно настроение. Но тъй като не ни се искаше да спираме да ви изненадваме, решихме да продължим с наградите до края на годината!

ОЩЕ СЕГА влезте в профила на Jenitebg, защото сменяме правилата и от 26 до 31 ще имате възможността да се включите в още много игри с награди!

Ден 30

Тридесетият Giveaway за месец декември е предоставен от нашите страхотни партньори от Форум Филм България. Трима от вас ще имат възможността да спечелят страхотни кинонагради от 3 от най-хитовите филма – "Аватар: Природата на водата ”, "Котаракът в чизми 2” и "М3ГАН”!

Празниците са към своя край, но това не ни пречи да се впуснем във вълнуващо кинопреживяване. Защо да не го направим с едни от най-атрактивните филмови продукции?

За да се включите в играта трябва да харесате поста, да последвате профилите на Jenitebgforumfilmbg) в Instagram и да отбележите в коментар под публикацията двама приятели, които са фенове на киното.

Кои всъщност са Форум Филм България?

Форум Филм България е един от водещи киноразпространители в страната.

Каква ще бъде наградата?

Трима от вас ще имат възможността да спечелят по един страхотен кинокомплект, предоставен от Форум Филм България от филмите "Аватар”, "Котаракът в чизми 2” и "М3ГАН”.

1-ви комплект - Аватар: Природата на водата

- 1 бр. еко торба от филма;

- 1 бр. чаша с двойни стени от филма;

- 1 бр. Календар Форум Форум Филм България

2-ри комплект - Котаракът в чизми 2

- 1 бр. тефтер от филма;

- 1 бр. тениска от филма

- 1 бр. календар Форум Филм България

3-ти комплект - M3ГАН

- 2 бр. двойни билета за филма

- 1 бр. календар Форум Форум Филм България

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay