Кои са децата на дъгата?

Кои са децата на дъгата?
Pexels

Децата на дъгата са трето поколение специални деца, за които се смята, че са въплътени в този свят, за да помогнат на човечеството да се излекува и процъфтява.

Според новите вярвания децата на дъгата са започнали да се въплъщават около 2000 г., но някои са родени по-рано. Това означава, че много от тях в момента са в юношеска възраст и започват да оказват още по-голямо влияние върху света.

Каква е разликата между децата на дъгата, кристалните и индиговите деца?

По същество индиговите деца са родени през 70-те и началото на 80-те години. Твърди се, че индиго притежават дух на войн, защото тяхната обща цел е да изкоренят стари структури като работа, образование и правни системи, на които липсва почтеност. Една от най-важните характеристики на децата индиго е тяхната почтеност. Те живеят със силен ценностен код и инстинктивно виждат лъжи и манипулации.

За разлика от тях се смята, че кристалните деца са щастливи и уравновесениВъзможно е да има случайни избухвания, но те са до голяма степен мирни и прощаващи. Казват също, че са любящи, чувствителни, съпричастни и креативни.

Тъй като кристалните деца са много чувствителни, повечето предпочитат да не ядат месо. Те също имат непосредствена близост до природата. Чувствителната природа на кристалните деца означава, че те може да са склонни към алергии и обривиДруги отличителни черти включват минали животи и закъснение да започна да говорят.

Обикновено децата на дъгата са деца на кристални възрастни. Индиго и Кристалните деца са тук, за да надградят започнатото от децата.

Термините "Индиго", "Кристал" и "Дъга" са дадени на тези три поколения според цветовете на аурата и енергийните модели.

Децата на дъгата

Казват, че децата на дъгата се наслаждават на цвета и се потапят в цветна среда и ярки цветни дрехиОсвен това са изключително креативни, пълни с енергия и ентусиазъм.

Смята се, че децата на дъгата са добри психолози и са способни да разчитат емоциите на хоратаСпоред вярванията те също са естествени лечители и имат силна способност да получават това, от което се нуждаят.

Децата на дъгата носят радост и хармония в семействата си със своята широкосърдечна и всеопрощаваща природа и сладък темперамент. Те никога не таят злоба и бързо се връщат към слънчевата си природа след всяка тъга.

В ранна възраст децата на дъгата могат да изразят своите нужди и желания. Те имат силна воля и силни личностиТова означава, че децата на дъгата могат да се възприемат като упорити и нетърпеливиОсновната причина обаче е, че те разбират толкова добре собствените си нужди и отказват да се задоволят с нещо друго.

Смята се, че децата на дъгата се радват на първото си преражданеТова означава, че нямат никаква карма. Следователно те могат да се наслаждават на живота на Земята, без да се ангажират с миналото си. Това също обяснява защо те са с толкова високо енергийно съдържание, тъй като нямат блокажи или кармични остатъци, с които да се справят.

Тъй като дъгите не се нуждаят от хаос или трудности, за да балансират или развият, те могат да изберат напълно спокойни и функционални домакинства, в които да се родят. Практикуващите от новата епоха често казват, че избират да живеят с Кристални или Индигови възрастни.

Характеристики на децата на дъгата:

– Те са любящи към всички и много безстрашни.

– Имат много силна воля и характер и могат да бъдат описани като упорити.

– Имат изключително силна енергия.

– Те са много съвместими с цветните вибрации.

– Имат страстна креативност

– Те приветстват всичко в живота с ентусиазъм.

– Очакват мигновено проявление на всичко, от което имат нужда.

– Смята се, че имат лечителски способности от най-ранна възраст.

– Телепатия

Много хора вярват, че са индиго, кристали или други работници на светлината. Независимо дали вярвате или не, хубаво е да видите, че някои хора се интересуват от света и искат да внесат светлина и любов в него.

Хората, които вярват, че са проявление на светлината, виждат като задължение да започнат нова форма на мислене и съществуване. В крайна сметка те вярват, че са тук, за да увеличат енергията на планетата и да пречистят света от омраза и страх и да го подготвят за ново съзнание.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay