8 предупредителни знака, че той не е вашият човек

8 предупредителни знака, че той не е вашият човек
pixabay

Важно е да сте открити, когато започнете да се срещате с някого. Разбира се, може да мразите начина, по който режат ноктите на краката си в леглото или оставят мръсни чинии на мивката, сякаш уредят изложба, но тези неща не са точно прекъсвачи. Предупредителните знаци, обаче, са малко по-различни от навиците, които приемате за поведенчески странности.
Предупредителните знаци се определят като "нещо, което вашият партньор прави, показвайки липса на уважение, почтеност или интерес към връзката".


Ето осемте предупредителни знака, за които наистина трябва да внимавате и защо:

1. Той не иска да афишира връзката няколко месеца след началото
Ако след няколко месеца човекът, с когото се срещате, отказва да официализира връзката ви (т.е. ви нарича своя приятелка или гадже), това може да е важно предупреждение.
Това не само може да сигнализира за липса на ангажираност, но може и да предполага, че той е романтично ангажирани с някой друг.
Ако изглежда, че вашият партньор избягва разговори за важни стъпки в отношенията след запознанство в продължение на няколко месеца, той вероятно не смята връзката за сериозно.

2. След няколко месеца връзка не присъствате в неговия акаунт в социалните медии


Това говори за отказ от отговорност: ако вие или вашият партньор не сте в социалните медии или използвате Instagram единствено, за да следите акаунти на феновете на котки, вероятно можете да игнорирате казаното.

Но ако сте някой, чийто партньор непрекъснато качва постове в Instagram, Twitter, Facebook и държи да обновява непрекъснато акаунта си, лоша новина е, ако все още не е публикувал нищо за вас.

Това може да означава, че той не ви вижда като дългосрочен вариант или че не е готов да ви покаже на света.

3. Той никога не инициира срещи
Ако винаги вие определяте кога да се срещнете, това е едностранчива връзка. Това изисква от вас да свършите цялата работа. Някой, който наистина държи на вас, ще допринесе и ще прояви инициатива във връзката. Да бъдеш проактивен е привлекателно, да седиш назад и да оставиш някой друг да върши цялата работа, не е.

4. Има дисбаланс на властта

Запознанството означава да работим заедно, за да се подкрепяме еднакво. Ако връзката ви е щастлива, трябва да се чувствате като в най-добрия екип. Ако това не стане и изглежда, че един от вас непрекъснато упражнява контрол над другия, който е по-покорен, считайте го за предупреждение. Признаците за дисбаланс на властта могат да приемат формата на ревност или контролиращо поведение. И двете лесно могат да доведат до края на една връзка, затова се опитайте да се справите с това по-рано, а не да зареждате емоции.

5. Вие изразявате чувствата си един към друг по различен начин
Добре е да имате баланс между ин и ян във връзка: това, което ви липсва, партньорът ви го осигурява и обратно. Може да се окаже, че сте по-скоро романтичен текстописец, постоянно казвате на партньора си, че го обожавате и го заливате с комплименти, а партньорът ви не оценява изящните комплименти и предпочита действията.
Сложното е, че ако предпочитате един начин, това може да ви накара да очаквате същия тип поведение от партньора си, а когато не го получите, може да е разочароващо. Ако очаквате едно нещо и получите друго, може да не сте толкова съвместими, колкото сте се надявали.

6. Един от вас пази тайни

Ако вие или вашият партньор криете нещо от другия, това ще нанесе неизбежна вреда на отношенията ви в даден момент и е определено предупредителен знак. Не е необходимо да споделяме всяка незначителна мисъл с партньора си. Но ако някой от вас има нещо сериозно, което крие, тогава това ще бъде проблем, защото пазенето на тайни може да попречи на вашето щастие, а идеята да се "откриете", може да предизвика параноя и аргументи."

7. Той не е склонен на компромиси

Никога няма да постигнете съгласие за всичко с партньора си. Но да се научиш да намираш средна позиция и начини за компромис по ключови въпроси е изключително важно за просперитет на връзката. Всичко е в търсенето на средата, където и двете страни могат да бъдат щастливи. Не са развълнувани, но и не са разочаровани.
Ако забележите, че вие ​​и вашият партньор непрекъснато се карате по всякакви въпроси и никой не е готов да направи компромис, то има нещо сериозно сбъркано в отношенията ви.

8. Вашите приятели или семейство го мразят
Ако хората, които ви познават най-добре, не харесват партньора ви, това е очевидно е предупредителен знак. Ако семейството или приятелите ти явно не харесват партньора ти, тогава трябва да разбереш защо. Ако започнете да чувате повече негативни неща от вашите приятели и членове на семейството, може да пожелаете да преоцените връзката си.

Автор: Десислава Михалева

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка се хвали на приятелката си: -Днес си купих специална поилка за морските ми свинчета. Представяш ли си? Там има едно копче, като го натиснеш и пуска вода в купичката. -Е те, морските...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Всяка любов е приказка, но с различен край. И не е вярно, че ако има край не е любов. Любов е!...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти