12 принципа на кралското възпитание, които всички родители трябва да вземат под внимание

12 принципа на кралското възпитание, които всички родители трябва да вземат под внимание

Според приказките, кралските деца спят на копринени възглавници, ядат от златни чинии и прекарват цял ден, забавлявайки се. Ние решихме да проверим как са възпитани най-известните кралски деца- принц Джордж и принцеса Шарлот, децата на херцогът и херцогинята на Кеймбридж.

1. Титлата не е причина да имат неактивен начин на живот

В семейството на херцогът и херцогинята на Кеймбридж има само една детегледачка, който да им помага с децата. Всички задължения, свързани с хранене, къпане и разходки с децата, се извършват от родителите. Освен това Уилям работи като пилот на хеликоптер в спешните медицински услуги, а децата са наясно с това.

2. Уважение към работата на другите хора

Внукът на кралица Елизабет разбрал на ранна детска възраст, че работата на всеки човек трябва да бъде ценена, независимо дали е майка, която приготвя вечерята или жена, която чисти къщата. Ето защо Джордж и Шарлот знаят, че не могат да се мръщят на храната и че трябва сами да подреждат нещата си.

3. Семейството е номер 1 приоритет

4-годишният Джордж се грижи за сестра си, а Кейт споделя, че те се превръщат в най-добри приятели. Дори в ранна възраст децата знаят историята на семейството си и често посещават гроба на баба си, принцеса Даяна. Кейт и Уилям също се опитват да прекарат възможно най-много време с децата си. Джордж, например, обича да говори за всичко с баща си, а Шарлът обича да готви заедно с майка си.

Когато вечерят, децата седят заедно с възрастните, въпреки съществуващите традиции.

4. Всеки има право да изразява своите мисли и чувства свободно

Кейт и Уилям активно развиват емоционален интелект в своите деца.

"Виждайки, че децата комуникират помежду си в училище, разбирам, че живеем в абсолютно различно време. Ние сме заменени от поколения, които не се страхуват да обявят неща, които наистина ги притесняват ", казва принц Уилям.

5. Образованието е на първо място

Четенето на книги е любима дейност на принц Джордж и принцеса Шарлот. Кейт често води децата на изложби и музеи. Любимият им музей е природонаучният музей в Лондон. "Децата обичат да идват тук много и повярвайте ми, това не е само заради динозаврите", казва херцогинята.

6. Необходимо е да се спортува

Херцогът и херцогинята са известни с любовта си към спорта. Кейт обича хокей на трева, а Уилям обича да играе футбол, баскетбол и поло. Принц Джордж и принцеса Шарлот в момента не показват изключителен интерес към спорта, но родителите им са сигурни, че децата им ще заобичат спорта в бъдеще.

7. Всеки трябва да следва етикета и да показва добри маниери на обществото, независимо от възрастта.

Съществуват строги правила за поведение, дори за кралските деца. Ако принцът и принцесата не се държат както трябва, те остават у дома.

8. Можете да се отпуснете у дома

Децата обикалят навсякъде, тичат, скачат и чупят. Нормално е, деца са. След известно време, нещата ще станат по-лесни.

9. Физическите наказания са абсолютно забранени

Без значение колко зле се държат децата, херцогът и херцогинята на Кеймбридж никога не използват физически наказания. Родителите използват свои собствени методи за влияние върху децата. Ако Джордж се разгневи, майка му незабавно намира начин да разсее вниманието на разгневеното дете, например, чрез силно пеене. И понякога тя сама пада на пода и започва да крещи. Това обикновено работи и децата се успокояват.

10. Таблетите и компютрите са играчки за възрастни

Джордж и Шарлот прекарват много време навън. Карат велосипеди, яздят и скачат в локви. Те са силно ограничени при използване на електронни устройства. Кейт и Уилям смятат, че тези играчки са по-подходящи за по-големи възрасти, докато топките, въжетата и игрите на открито са най-добрите помощници в развитието на фантазията и въображението.

11. "Да" на анимациите

Гледането на телевизия е позволено в семейството. Все пак има специално определено време за това. Кралските деца вече имат любимите си анимации; Шарлот често иска да гледа Peppa Pig, а Джордж обожава Fireman Sam.

12. Разумна консумация като начин на живот

Кейт и Уилям са за разумната консумация.

Това се изразява главно в отказа да купуват нови модни артикули. Много често човек може да види принц Джордж или принцеса Шарлот да носят дрехи от родителите си или дори дрехи от детството на чичо Хари.

Ако се изисква да купи нещо ново, херцогинята избира дрехи от достъпни марки, игнорирайки луксозните модели.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

5 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay