Jenite.bg стартира конкурс за Зимни детски усмивки

Ще чакаме вашите снимки до 30.01

Jenite.bg стартира конкурс за Зимни детски усмивки

Включете се в конкурса на Jenite.bg и Ciela като ни изпращате снимки на усмихнати деца през зимата. Покажете ни как се забавляват те през този сезон. Нека снегът бъде ваше вдъхновение (а от него има в излишък навън.)

Ще очакваме снимките Ви до 23:59 ч. на  30.01 като съобщение във Фейсбук страницата ни.Посочете име и години на детето.

Ние ще ги публикуваме на стената ни и тези три дечица, които съберат най-много лайкове, ще бъдат победители.

На 31.01 ще обявим кои са тримата печеливши.

А ето и какви ще бъдат наградите, предоставени от нашите приятели Ciela:

Детската книжка "Жупел за закуска. Дневниците на един Д`Явол”


Джинкс д’Явол хич не се справя със задачата да бъде зъл. Което е малко проблемно, когато си най-малкият син на Луцифер. Но когато Джинкс бяга от Пандемониум – оградения със стена град на насилие и адски мъки, който нарича свой дом – той се сблъсква с мъртвото момиче Томи, озовала се в ада, след като по погрешка е станала причината неприятният º чичо да бъде изяден от лъв. Заедно двамата тръгват по следите на заговор, който може да накара целия ад да се смръзне. По пътя си трябва да се справят с месоядни коне, библиотеки с капани, надничащи иззад всяка лавица, и плаващи пясъци, гладни за плът. Но без паника. Съдбата на ада е в ръцете на най-злощастния демон и на малко момиче, на което изобщо не му е там мястото. Всъщност… паниката би била разбираема реакция. "Скълдъгъри Плезънт” среща "Пърси Джаксън” във вихър от черен хумор, немислими изпитания и непрокопсани демони.

Jenite.bg стартира конкурс за Зимни детски усмивки

Детската книжка "Тими Провала 4 Светът е полудял!"

В четвъртия том от мемоарите си световноизвестният (в родния си град) детектив Тими Провала е принуден да се отправи на ваканция в провинцията с майка си, полярната мечка Тотал, Портиера Дейв и миришещата на мандарина Моли Москинс. Да, това е мръсна работа. Борба за власт! Изнудване! Съмнителни персонажи!

Но бедите се настъпват по петите! Светът е полудял. Всички са яко загазили, когато вече не могат да различат добрите от лошите. Не след дълго Тими е човек, преследван от закона. Само едно е ясно – въпреки изкусно заплетената интрига Тими Провала отново ще бъде победител!

Jenite.bg стартира конкурс за Зимни детски усмивки

Детската книжка "Яйца зелени и колбас”

Горкият Спас-съм-аз! Той се опитва да убеди своя приятел да пробва любимото му ядене - зелени яйца и колбас. Колкото и да се старае обаче, не може да се пребори с ината му.

Дали ще успее с малко повече упорство?

 Jenite.bg стартира конкурс за Зимни детски усмивки

Желаем на всички Ви успех и повече усмивки!


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay