Изпробвайте тези по-интимни версии на кучешката поза

Изпробвайте тези по-интимни версии на кучешката поза
EMILY SCHIFF-SLATER

Кучешката поза е класика в жанра и е предпочитана както от мъжете, така и от жените. И обикновено и двамата партньори остават доволни от прилагането ѝ. Но ако колената ви е могат да издържат на напрежението или просто имате нужда от малко повече интимност в спалнята, разнообразяването на вашия репертоар от сексуални позиции е задължително.

Това далеч не означава, че трябва да откажете от тази така вълнуваща поза. Просто ще ви запознаем с няколко нейни вариации.

Ютия

Изпробвайте тези по-интимни версии на кучешката позаEMILY SCHIFF-SLATER

Легнете с лице надолу и изправени крака прави и повдигнете леко бедрата си, докато партньорът ви застава върху вас. Тази поза не изисква много движение от страна на дамата, но със сигурност ще ви предостави горещи усещания. Тъй като краката ви са прилепени един до друг, партньорът ви ще изпита по-голямо удоволствие. Заради плътното прилягане позата ще хареса и на вас.

Изправени

Изпробвайте тези по-интимни версии на кучешката позаEMILY SCHIFF-SLATER

Наведете се надолу, докато партньорът ви пониква във вас. Ъгълът на тази поза позволява по-дълбоко проникване. Мъжът може да държи жената за китките, но има възможност да премести ръцете си върху таза или бедрата ѝ.

Седнала количка

Изпробвайте тези по-интимни версии на кучешката позаEMILY SCHIFF-SLATER

Поставете ръцете си на пода и накарайте партньора ви да хване кръста ви, така че краката ви да обхванат бедрата му от двете страни. Тази поза предоставя възможност на жената да контролира движенията си и да поддържа баланс, използвайки инерцията на горната част на тялото. И докато ръцете на партньора ви са свободни може да си поиграе с някои други части от тялото ви.

Змия

Изпробвайте тези по-интимни версии на кучешката позаEMILY SCHIFF-SLATER

Легнете по корем с изпънати назад крака и повдигнати бедра. Накарайте партньора си да проникне във вас отзад. Тук отново краката ви са близо един до друг, което кара партньора ви да изпитва по-голямо удоволствие по време на проникване. От своя страна вие можете да стимулирате клитора си с ръце или секс играчка. Поставете една-две възглавници под корема си, за да премахнете напрежението в долната част на гърба. Това ще осигури по-добър ъгъл и дълбоко проникване.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка се обажда на компютърен специалист. Има проблем с компютъра си. - Ало! Имам проблем с компютъра. Пише ми на монитора, че не ми разпознава принтера. -И Вие какво направихте? Ами обърнах...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
За какво ни е властта и силата, ако не можем да защитим близките си? Джордж Р. Р. Мартин
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти