Актуални прически с бретон, на които не можете да устоите

<p><span style="text-align: justify;"><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Бретонът</span> се превръща във все по-предпочитан детайл от прическата в последно време. Не е и изненадващо, след като виждаме колко добре изглеждат тези дами с него. </span><span style="text-align: justify;">Вижте тези страхотни прически и се вдъхновете за новата си </span><span style="text-align: justify;"><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">визия</span></span><span style="text-align: justify;"> още сега!</span></p>

Бретонът се превръща във все по-предпочитан детайл от прическата в последно време. Не е и изненадващо, след като виждаме колко добре изглеждат тези дами с него. Вижте тези страхотни прически и се вдъхновете за новата си визия още сега!

Бретонът се превръща във все по-предпочитан детайл от прическата в последно време. Не е и изненадващо, след като виждаме колко добре изглеждат тези дами с него. Вижте тези страхотни прически и се вдъхновете за новата си визия още сега!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay