Абсурдни митове за първия с*кс, в които хората все още вярват

Абсурдни митове за първия с*кс, в които хората все още вярват

Девствеността е страхотно нещо, което жената може да запази, колкото си пожелае. На кого ще предостави възможността да я отнеме е неин избор. Тъй като в днешно време сексът е навсякъде, където погледнем, натискът една жена да загуби девствеността си е най-висок за всички времена.

Подложени на натиск, много млади момичета търсят съвет от връстниците си, за да разберат какво точно да очакват, когато става въпрос за загубата на девствеността имЗа съжаление това води до много митове относно голямото събитие. Разбира се, трябва да има известна подготовка (психическа и физическа), но в крайна сметка е важно да знаете, че това събитие не определя живота ви.

В крайна сметка трябва да направите своя избор дали да предприемете тази стъпка или не въз основа на собствените си стандарти, морал и емоционално здраве. Вижте тези четири мита относно загубата на девствеността, за да ви помогне да вземете правилното решение:

Мит №1: Задължително ще е романтично

За съжаление, повечето пъти просто е неудобно и напрегнато. Романтиката е просто бонус, ако решите да обсъдите девствеността с партньора си и планирате специална вечер, преди да свършите работата. Но дори и тогава ще мжете д очаквате някои притеснителни обстоятелства, които водят до някои не толкова романтични събития. Ако вашият партньор също е девствен, може да отнеме малко време, за да намерите общ ритъм с него, което също не е особено романтично.

Мит №2: Това събите ще промени живота ви

Въпреки че загубата на девствеността ви е важен момент от живота, може да откриете, че на следващия ден се чувствате като абсолютно същия човек. Или, ако усещате някаква драстична промяна, това чувство скоро ще изчезне. След пет години, когато погледнете назад, дори няма да си спомняте кой знае колко подробности.

Абсурдни митове за първия с*кс, в които хората все още вярват

Мит №3: Задължително трябва да го направите до определена възраст

Някои жени смятат (или по-лошо, казват им), че трябва да загубят девствеността си преди университета. На други се казва, че трябва да го направят, преди да завършат гимназия. Докато други са принудени да загубят девствеността си на абитуриентската вечер. В крайна сметка няма краен срок. Не трябва да се насилвате и да позволявате на другите да го правят. Докато сексът буквално е навсякъде и става все по-приемливо за жените да губят девствеността си на по-ранна възраст, не е необичайно да видите жени, които избират да запазят девствеността си дори до по-късна възраст.

Не е задължително да чакате брак или любов, но определено трябва да се чувствате готови. Ще има натиск от мъжете, с които се виждате, както и от вашите връстници. Това е неприятен факт за девствеността и социалните стандарти, които не трябва да съществуват.

Мит №4: Не можете да забременеете от първия път

Дами, ако мъж ви каже, че не можете да забременеете при първия секс, запомнете следното: той е мъж, който ще ви каже всичко възможно, за да легне с вас! И докато мъжете не могат да забременеят, то при нас това мже да се случи още от първия път. Всеки път, когато правите секс, рискувате да забременеете. Затова винаги използвайте презерватив. Противозачатъчните хапчета не предпазват от болести, предавани по полов път и не винаги предпазват от бременност.

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay