Отрядът от любимите безстрашни кутрета превзема кината с "Пес патрул: Филмът"

Отрядът от любимите безстрашни кутрета превзема кината с "Пес патрул: Филмът"

На 19 август в Cinema City Варна, в "сърцето на лятото", световният феномен Пес Патрул отбеляза началото на най-важната си спасителна мисия. Популярният франчайз, който ни доказва, че няма малки герои, нито невъзможни мисии, отбеляза подобаващо премиерата на първия си пълнометражен филм Пес патрул: Филмът на специално гала събитие, което събра на едно място едни от най-верните почитатели на поредицата в гр. Варна, за да споделят ентусиазма и вълнението от незабравимите приключения, които ни предстоят в Адвенчър сити.

Вечерта беше издържана в абсолютния стил на приключенската продукция и беше достойна за един елитен спасителен отряд! Тематичен декор, посветен на героите, многото изненади, осигурени от партньорите на събитието, вкусните лакомства, цветната и пъстра атмосфера очароваха гостите, донесоха безброй усмивки, добро настроение и белязаха началото на киноприключенията на любимите на малки и големи кутрета, които превземат киноекраните в цялата страна.

А, разбира се, както трябва и да бъде – "най-малките" бяха най-"големите" герои на събитието.

Двата нови откъса от филма повдигат завесата за това какво ни предстои с Пес патрул: Филмът  и само увеличават нетърпението ни да заемем местата си в киносалоните и да поемем на най-важната, вълнуваща и опасна мисия досега заедно с безстрашните кутрета и техния предводител Райдър.

Информация за филма:

Когато свадливият, подмолен, ненавиждащ кучетата и вечно ламтящ за власт Хъмдингър става кмет на Адвенчър Сити, проблемите не закъсняват. Скоро в града са обособени зони, забранени за кучета, планираното шоу с фойерверки поставя в опасност живота на гражданите, а узурпираната от него експериментална машина, с която той иска да контролира времето и над града винаги да грее слънце, се поврежда и заплашва не просто да предизвика страшна буря, а да разруши целия Адвенчър Сити. На помощ се притичват Райдър и героите от Пес патрул, които вдигат оборотите, за да посрещнат предизвикателството. Но нещата не са толкова прости – докато едно от кутретата се изправя пред проблемите от тежкото си минало, с което поставя под въпрос успеха на спасителната мисия, екипът получава помощ от нов съюзник – устремената и хиперактивна дакелка Либърти, взела присърце опазването на спокойствието по улиците на Адвенчър сити. Въоръжени с нови и още по-модерни джаджи, брони и съоръжения, Пес патрул вдигат оборотите и градусите, за да спасят града и неговите граждани.

Най-важната спасителна мисия Пес патрул: Филмът започна от 20 август, само в кината!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay