Трикове за онлайн пазаруване

Пазаруването онлайн е сред удоволствията на много хора. Обаче много често в крайна сметка купуваме неща, от които или не се нуждаем или са прекалено скъпи. Има толкова много сайтове и продукти, че е трудно да открием най-изгодната оферта. Въпреки това, ще ви дадем няколко съвета за онлайн пазаруване, с които ще пазарувате по възможно най-добрия начин. 

1. Най-доброто време за пазаруване онлайн е между вторник и четвъртък 

Най-добрият начин да намерите най-добрите сделки е да обърнете внимание на това кога и от къде пазарувате. Проучванията показват, че от вторник до четвъртък е най-доброто време за пазаруване, докато неделите са много неподходящи.

Също така, ноември е месецът на масивните разпродажби, последван от разпродажбите след Коледа, през януари. По-малките и по-новите марки са по-склонни да предлагат по-добри оферти за своите продукти, отколкото по-големите марки, следователно ако искате по-ниска цена, заложете на по-неизвестна марка.

2. Кредитните карти са по-безопасни от дебитните карти

Противно на общоприетото мнение, кредитните карти са по-безопасни от дебитните карти за онлайн пазаруване. Търговецът обикновено възстановява суми чрез използвания от вас начин на плащане. В случай на забавяне на доставката или ако продуктът е различен от това, което сте поръчали, сумата се възстановява по-бързо по кредитна карта, отколкото по дебитна карта.
Уверете се, че уебсайтът, по който извършвате транзакции, е защитен и съхранявайте екранна снимка на фактурата си за поръчка в случай, че банката ви се нуждае от доказателство.

3. Използвайте опцията "чат на живо", за да поискате отстъпки

Опцията за чат на живо рядко е наш приоритет, докато разглеждаме уебсайт. Въпреки това, можете да я използвате, за да получите отстъпка! 

4. Наблюдавайте марките, от които искате да пазарувате 

Трябва да следвате любимите си марки в социалните медии, за да сте в течение за техните отстъпки и оферти.

5. Следвайте блогъри и влогъри, за да използвате кодове за отстъпка 

Инфлуенсърите и блогърите играят огромна роля в привличането на клиенти към марките. Те не само излизат с честни отзиви за продуктите, но и създават кодове за отстъпка, които обикновено няма да намерите на уебсайтовете. 

6. Оставете продуктите в кошницата, ако не сте абсолютно сигурни

Ако не сте сигурни за някой продукт и искате да помислите, оставете го в кошницата. Понякога от сайта изпращат код за отстъпка, защото виждат, че се колебаете и се опитват да ви подтикнат да си закупите продукта.

Станете част от Jenite.bg във Facebook! 

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay